NA PRENÁJOM - Obchodné priestory - vhodné na predajňu, kaderníctvo, ko

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Prievidza
Ulica.: A. Hlinku
100 m²
prenájom - Obchodné priestory
1,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3999x zobrazená v zozname / 311x zobrazená detailne / 311x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom priestory v zadnej časti areálu hotela Preuge, pri na hlavnej mestskej komunikácii v tesnej blízkosti autobusovej/vlakovej stanice. Priestory sú o výmere cca 100m2. Objekt je situovaný v blízkosti centra s vysokou frekvenciou chodcov, mestskej, prímestskej a diaľkovej dopravy. K priestorom prislúcha vlastné parkovisko. Priestory sú vhodné k zriadeniu obchodu, kozmetiky, kaderníctva a iných služieb alebo prevádzok. Výška a forma platieb nájomného budú stanovené dohodou v súvislosti s výmerou a formou prevádzky. Dohoda na odpustení nájomného v prípade pandemickej situácie je možná.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Prievidze na ulici A. Hlinku

Inzerovaný obchodný priestor na ulici A. Hlinku v Prievidze v cene 1,- € je o 1.007 € lacnejší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Prievidze. Rozloha je o 63 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Prievidze.

Pozícia realitnej ponuky

1,- €
Cena nehnuteľnosti 198,- € 123.123,- €
100 m²
Úžitková plocha 17 m² 123456 m²

Podrobné informácie

Zastavaná plocha100 m²
Úžitková plocha100 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300041907 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.