Na prenájom obchodný priestor 127m2 v centre Žiliny

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
127 m²
1
prízemie
3
nie
pôvodný
áno
áno
prenájom - Obchodné priestory
899,- €/mes. +energie
Ponúknite vlastnú cenu

7440x zobrazená v zozname / 459x zobrazená detailne / 459x zobrazená detailne tento mesiac

Objavte jedinečné obchodné priestory v srdci Žiliny, ktoré vám otvoria dvere do sveta neobmedzených možností! 1.Reality Rent Žilina vám predstavuje ponuku, ktorá premení vaše podnikateľské vízie na skutočnosť.

Vstúpte do impozantného priestoru s úžitkovou plochou 127m2, kde sa minulosť snúbi s budúcnosťou. Tieto priestory boli v minulosti využívané na prevádzku gastropodniku, ale ich potenciál siaha ďaleko za hranice kuchyne. S trochou predstavivosti a úprav môžete tento priestor premeniť na čokoľvek, čo vaše podnikanie potrebuje - či už je to štýlová kancelária, showroom alebo kreatívne štúdio.
K dispozícii je aj vlastné parkovanie, čo je v rušnom centre mesta neoceniteľný bonus pre vašich klientov a obchodných partnerov.

Prekročte prah a nechajte sa očariť veľkolepou atmosférou dvoch priestranných miestností s klenbovým stropom. Jedna z nich ukrýva pôsobivý krb a druhá miestnosť s barom ponúka nekonečné možnosti pre vaše podujatia a prezentácie.
Prestrešená terasa poskytuje ideálne miesto pre oddych, neformálne rozhovory alebo pracovné stretnutia pod holým nebom. Objekt je napojený na všetky inžinierske siete, klimatizovaný a zabezpečený kamerovým systémom.

Videoprehliadku si môžete pozrieť skopírovaním linku : https://www.youtube.com/watch?v=RzZIdFt8mqc

Interiér je možné upraviť si na mieru vašim potrebám, či už hľadáte priestor pre kanceláriu, showroom alebo kreatívne štúdio. Nepremeškajte túto nevídanú príležitosť a kontaktujte nás ešte dnes na alebo

Vaša cesta k úspechu sa začína práve tu a teraz!

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Žiline

Inzerovaný obchodný priestor v Žiline v cene 899,- €/mes. je o 958 € lacnejší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Žiline. Rozloha je o 132 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Žiline. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 13 obchodných priestorov v Žiline. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421910.., uveďte číslo ponuky ZR-CD...

Pozícia realitnej ponuky

899,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 300,- €/mes. 5.200,- €/mes.
127 m²
Celková rozloha 30 m² 650 m²
127 m²
Úžitková plocha 30 m² 650 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha127 m²
Úžitková plocha127 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvofiremné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-CD-81 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.