Na prenájom priestor 170m2 - sklad, vyroba, obchod.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
170 m²
prenájom - Sklady a haly
1.360,- €/mes. vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

89146x zobrazená v zozname / 19245x zobrazená detailne / 39x zobrazená detailne tento mesiac

Na prenájom je priestor s plochou 170 m2. Vstup je cez bránu na úrovni terénu. Vnútorná výška 4 m , podlaha betónová. Priestor je vykurovaný a presvetlený denným svetlom cez plastové okná. Vyžitie priestoru je možné na skladovanie, výrobu, pripadne aj obchod. Priestor sa nachádza v stráženom areály s veľmi dobrou polohou a dobrým prístupom. Príjazd je možný aj nákladnou dopravou.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu skladu a haly v Bratislave - Ružinov

Inzerovaný sklad / halu v Bratislave - Ružinov v cene 1.360,- €/mes. je o 56 € drahší ako je priemerná cena skladu a haly v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 304 metrov menšia ako je priemerná rozloha skladu a haly v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 9 skladov a hál v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-PM...

Pozícia realitnej ponuky

1.360,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 70,- €/mes. 2.000,- €/mes.
170 m²
Celková rozloha 7 m² 240 m²
170 m²
Úžitková plocha 7 m² 240 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha170 m²
Úžitková plocha170 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-PM-30 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.