Na prenájom výrobný priestor vo Vraní, 500 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
Ulica.: Ďatlia
500 m²
studňa
230/400V
žumpa
prenájom - Výrobné priestory
1,50 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

24523x zobrazená v zozname / 1680x zobrazená detailne / 325x zobrazená detailne tento mesiac

1. Reality Rent vám ponúka tento priestor na prenájom vo Vraní!

Priestor je možný rozdeliť na 2 menšie časti, cena je 1,5eur/m2 na mesiac bez energií. Prístup k budove nie je možný s kamiónom ale dodávka nie je problém. Prístupová cesta nie je problém a parkovanie je možné vonku. Interiér je vhodný na výrobu/sklad, výška je 3,5 metra, šírka cca 8. Vodovod, žumpa, vyhrievanie, elektrina všetka prináleží k budove.

Viac informácií pri obhliadke aj s majiteľom, neváhajte a kontaktujte nás!

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu výrobného priestoru v Žiline na ulici Ďatlia

Inzerovaný výrobný priestor na ulici Ďatlia v Žiline v cene 2,- €/m2 je o 2.769 € lacnejší ako je priemerná cena výrobného priestoru v Žiline. Rozloha je o 846 metrov menšia ako je priemerná rozloha výrobného priestoru v Žiline. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 výrobných priestorov v Žiline. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421911.., uveďte číslo ponuky ZR-KD...

Podrobné informácie

Celková rozloha500 m²
Úžitková plocha500 m²
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Kanalizáciažumpa
Parkovanieáno
Zateplený objektáno
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-KD-54 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.