REZERVOVANÝ !!! NA PRENÁJOM 3 - IZB. BYT, PARKING, HOLÍČ.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Skalica
Lokalita.: Holíč
Ulica.: Bratislavská
68 m²
2
1
3
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
620,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

6906x zobrazená v zozname / 371x zobrazená detailne / 371x zobrazená detailne tento mesiac

Na prenájom štýlový 3 - izbový byt s parkovacím miestom v tichom dvore.

Exkluzívne v AVORY Realitné Centrum / ponúkame na prenájom moderný a praktický 3 - izbový byt v tehlovom bytovom dome. Byt o rozlohe 68 m2 sa prenajíma takmer kompletne zariadený. Rannú kávu si môžete vychutnať na balkóne, vyhradené parkovacie státie priamo pri dome zabezpečuje bezproblémové parkovanie.

Zariadenie bytu bolo navrhnuté interiérovou dizajnérkou – moderné, ale hlavne praktické riešenia pre vaše pohodlné bývanie. V kuchyni je kompletne zariadená kuchynská linka. V izbách, na chodbe aj kúpeľni je množstvo úložného priestoru. V obývačke je veľký kožený gauč. Svetlý, čistý byt s novým zariadením, kde sa budete cítiť skutočne príjemne.

► BENEFITY


• parkovacie státie priamo pri dome
• pekné a praktické zariadenie
• výborná dostupnosť
• možnosť dlhodobého prenájmu
• zateplený bytový dom so vstupom na elektronického bytového vrátnika, čisté a udržiavané spoločné priestory

► DISPOZÍCIA - byt pozostáva zo vstupnej chodby s priestranným “walk-in” šatníkom, kuchyne s jedálenským kútom spojeným s obývacou izbou, hlavnej spálne, detskej izby, kúpeľne a samostatného WC hneď pri vstupe do bytu.

Z obývačky je vstup na balkón.



► LOKALITA - Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite, ktorá zabezpečuje výbornú dostupnosť do centra mesta.

Cena nájmu 620,-EUR/mesiac vrátane energií, parkingu a internetu. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí nájom za prvý mesiac a vratná kaucia vo výške 1.240,- euro.
Kaucia vo výške jedného mesačného nájmu v prípade ukončenia nájomného vzťahu do jedného roka prepadá v prospech prenajímateľa.

• bez domácich zvierat
• zákaz fajčenia v byte, výhradne na balkóne
• maximálne tri dospelé osoby v byte

Tento byt by mohol byť na dlhší čas vašim novým domovom v príjemnej časti mesta Holíč. Teším sa na obhliadku.

© AVORY Realitne Centrum – text, fotografie a pôdorys sú dielom a majetkom realitnej kancelárie AVORY Realitne Centrum

Monika Krčová – certifikovaný realitný maklér Ak máte záujem o dohodnutie obhliadky, prípadne viac informácií, neváhajte ma kontaktovať na tel. č. , informácie non- stop mailom:

Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Vypracujeme odovzdávací protokol a zabezpečíme prepis energií, celý proces je plynulý, bezpečný a bez starostí. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen ZRKS.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Holíči na ulici Bratislavská

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Bratislavská v Holíči v cene 620,- €/mes. má priemernú cenu 3-izbového bytu v Holíči. Rozloha má priemernú rozlohu 3-izbového bytu v Holíči. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 3-izbového bytu v Holíči. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0908.., uveďte číslo ponuky ZR-11...

Podrobné informácie

Celková rozloha68 m²
Úžitková plocha68 m²
Poschodie1
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-118 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.