NÁDHERNÝ, JEDINEČNÝ, NADŠTANDARDNÝ 4izbový byt

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Púchov
Ulica.: Hollého
178 m²
áno
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
398.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5267x zobrazená v zozname / 332x zobrazená detailne / 332x zobrazená detailne tento mesiac

LUHOVA reality Vám výhradne ponúka na predaj nádherný, nadštandardný, veľkometrážny, kompletne zariadený 4izbový byt o veľkolepej výmere 178m2 v priamom centre mesta Púchov na ulici Hollého. Byt sa nachádza v novostavbe rodinného domu na 2 – najvyššom poschodí. Toto je byt, ktorý si pre charizmu a jedinečnosť okamžite zamilujete a s láskou mu budete hovoriť domov.

Dispozícia bytu:


Vstupná chodba, schodisko, chodba, veľký otvorený priestor, ktorý tvorí krásna kuchyňa moderne prepojená s jedálňou a obývacou miestnosťou s výstupom na nádhernú a veľmi praktickú terasu (18m2), samostatná toaleta, praktická technická miestnosť, kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom, spálňa so šatníkom a vlastnou kúpeľňou s toaletou a 2 x detská izba.
Vďaka dispozícii a naozaj veľkorysej výmere pôsobí byt veľmi vzdušne a priestranne pričom ponúka mimoriadne praktické, komfortné a funkčné využitie bytu pre rodinku s deťmi.

O byte:


Zariaďovanie bytu bolo s vkusom a citom do detailu premyslené, pričom boli použité kvalitné materiály. Keďže sa byt predáva zariadený, stačí si doniesť zubnú kefku a môžete bývať

Čo oceníte:


• 5 ročnú novostavbu
• NÍZKE mesačné náklady
• podlahové teplovodné kúrenie
• kompletne zariadený byt
• veľkorysú výmeru bytu 178m2
• nádhernú prekrytú terasu (18m2) pre Vaše vzácne rodinné posedenia

Výhody:


Veľkometrážny NÁDHERNÝ byt do detailu s citom a vkusom zariadený môže byť pre Vás a Vašu rodinku výnimočným, nadštandardným a reprezentatívnym bývaním v priamom centre mesta. Premyslenou dispozíciou je situovaný do tichého dvora, čiže ani netušíte, že bývate v priamom centre mesta. Priame centrum mesta Vám ponúka mimoriadne komfortné bývanie s exkluzívnou dostupnosťou kamkoľvek.

Čo Vás poteší:


V cene bytu je 1/3 podiel na 200m2 pozemku (záhrade). Nový majitelia si tu môžu urobiť súkromné ihrisko, altánok pre grilovanie,...

URČITE ODPORÚČAM a teším sa na obhliadku s Vami!



V prípade záujmu o obhliadku, prípadne o bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Púchove na ulici Hollého

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Hollého v Púchove v cene 398.000,- € je o 44.442 € drahší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Púchove. Rozloha je o 43 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Púchove.

Pozícia realitnej ponuky

398.000,- €
Cena nehnuteľnosti 139.000,- € 398.000,- €
178 m²
Úžitková plocha 73.7 m² 178 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha178 m²
Statusaktívne
Terasaáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--221 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.