Nádherný radový rodinný dom so záhradou a parkovaním

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Stupava
Ulica.: Pajštúnska
163 m²
120 m²
2
neuvedené
3
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom - Novostavba
299.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

16286x zobrazená v zozname / 377x zobrazená detailne / 377x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/PD

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj NÁDHERNÝ 3-izbový MEZONETOVÝ byt s TERASOU, ZÁHRADOU a PARKOVACÍMI MIESTAMI pre 4 autá v lokalite Stupava na ulici Pajštúnska. Byt má celkovú výmeru 162,91 m2 (byt 91,91 m2, terasa 21 m2 /z toho 15 m2 krytá hliníkovou pergolou/ a záhrada 50 m2).
Nachádza sa v strednej časti nového ZATEPLENÉHO rodinného domu (kolaudácia 2018) s troma bytovými jednotkami.
Byt je orientovaný do záhrady a na súkromný pozemok prislúchajúci k domu, ktorý slúži na parkovanie. Byt pozostáva z dvoch podlaží. Dispozícia prízemia: PRIESTRANNÁ OBÝVACIA IZBA prepojená s JEDÁLŇOU, MODERNOU KUCHYŇOU s výstupom na TERASU so ZÁHRADOU, samostatné WC, komora a predsieň. Dispozícia 1. poschodia: spálňa, detská izba, kúpeľňa s vaňou a WC, technická miestnosť, schodisko a chodba.
K bytu sa predáva 1/3 podiel na pozemku (330 m2) nachádzajúcom sa priamo pred domom, na ktorom je možné parkovať až 4 autá.

Výhody:


❶ Novostavba - kolaudácia 2018
❷ Vlastné podlahové kúrenie

❸ Terasa


❹ Záhrada
❺ Parkovacie miesto pre 4 autá

❻ Blízkosť lesa


❼ Lokalita s vynikajúcou občianskou vybavenosťou

STAV BYTU:


NOVOSTAVBA bola skolaudovaná v roku 2018. V byte sú laminátové podlahy v kombinácii s dlažbou, keramické obklady, plastové okná, interiérové dvere a bezpečnostné vchodové dvere. Predáva sa KOMPLETNE ZARIADENÝ vkusným nábytkom, televízorom a s kuchyňou plne vybavenou vstavanými elektrickými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, indukčná varná doska, umývačka riadu, mikrovlnná rúra a digestor). V kúpeľni je umiestnená automatická práčka. Dostatok úložného priestoru zabezpečujú vstavané skrine v spálni a detskej izbe. V technickej miestnosti sa nachádza plynový kotol značky JUNKERS, zásobník na teplú vodu (120 litrov) značky BOSCH a sušička bielizne. Pohodlnú teplotu počas zimných mesiacov zabezpečí teplovodné PODLAHOVÉ KÚRENIE, ktoré ovláda centrálny termostat značky BOSCH.

Pre viac informácií o použitých materiáloch, technológiách a elektrických spotrebičoch, odporúčame pozrieť si virtuálnu prehliadku. V nej sú doplňujúce informácie umiestnené v zelených bodoch, ktoré priblížia všetky výnimočné prvky tohto bytu.

LOKALITA:


Dom sa nachádza v krásnej a tichej lokalite neďaleko známeho HRADU PAJŠTÚN, v bezprostrednej BLÍZKOSTI LESA, čo vytvára ideálne podmienky pre prechádzky a aktívny životný štýl. Je situovaný v tichej obytnej zóne rodinných domov podobného charakteru, v rámci ktorej je len 100 m od domu vzdialené veľké detské ihrisko. 3 minúty autom trvá cesta do centra Stupavy, kde je KOMPLETNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ. Sú tu potraviny Coop Jednota, Billa, Kraj, materská a základná škola, zdravotné stredisko, športoviská, tenisové kurty, reštaurácie a kaviarne. Do centra Bratislavy trvá cesta autom len 25 minút. 250 metrov od domu sa nachádza zastávka autobusu oproti ktorej sa rozlieha STUPAVSKÝ ZÁMOCKÝ PARK ponúkajúci vynikajúcu možnosť oddychu a trávenia voľného času. Táto lokalita je dokonalou kombináciou prírody, pokojného života a dostupnosti všetkých potrebných služieb.

Nezmeškajte príležitosť vidieť tento pekný byt osobne a kontaktujte nás ešte dnes. Radi Vám zabezpečíme obhliadku a zodpovieme všetky Vaše otázky. Tešíme sa na Vás!

/ PREDAJ / 3-IZBOVÝ MEZONETOVÝ BYT V RODINNOM RADOVOM DOME / 163 m2 / STUPAVA / ULICA PAJŠTÚNSKA / NOVOSTAVBA / VLASTNÉ KÚRENIE / TERASA / ZÁHRADA / 4X PARKOVACIE MIESTO / BLÍZKOSŤ LESA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Stupave na ulici Pajštúnska

Inzerovaný rodinný dom na ulici Pajštúnska v Stupave v cene 299.000,- € je o 112.536 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Stupave. Rozloha je o 4 metre menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Stupave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 rodinných domov v Stupave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0908.., uveďte číslo ponuky ZR-MS...

Pozícia realitnej ponuky

299.000,- €
Cena nehnuteľnosti 50.000,- € 799.999,- €
120 m²
Rozloha pozemku 75 m² 4877 m²
71 m²
Zastavaná plocha 35 m² 588 m²
163 m²
Celková rozloha 72 m² 2343 m²
163 m²
Úžitková plocha 1 m² 400 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku120 m²
Zastavaná plocha71 m²
Celková rozloha163 m²
Úžitková plocha163 m²
Poschodieneuvedené
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MS-40DB ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.