NADŠTANDARDNÁ NOVOSTAVBA - SMART HOME, HLOHOVEC - ul. 9.mája.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Hlohovec
Lokalita.: Hlohovec
Ulica.: 9. mája
191 m²
666 m²
1
4
áno - 3 autá
holopriestor
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

4998x zobrazená v zozname / 276x zobrazená detailne / 276x zobrazená detailne tento mesiac

Nehnuteľnosť, ktorá poskytne luxusné a komfortné bývanie s dôrazom na moderný dizajn a najnovšie technológie. Jednopodlažná stavba s úžitkovou plochou 191m2, zastrešenou terasou (42m2) a podzemnou garážou, kde pohodlne zaparkujú tri autá. Rodinný dom, v ktorom sa pri plánovaní myslelo na najvyšší komfort svojich budúcich obyvateľov.

VÝNIMOČNÁ PONUKA / Nadštandardná stavba, ktorá spĺňa požiadavky na život v 21. storočí. Na prvý pohľad nenápadný rodinný dom vás prekvapí veľkorysou výmerou a dispozíciou: s veľkej vstupnej haly pokračuje veľká chodba do priestrannej obývačky prepojenej s kuchyňou s vysokými stopmi a francúzskym preskleným systémom (72m2) s výstupom na zastrešenú terasu ( 42m2). Rodičovská spálňa má vlastnú kúpeľňu a šatník, z veľkej chodby je vstup do dvoch izieb s vlastnými šatníkmi, kúpeľne s toaletou, WC, technickej miestnosti, špajze a do podzemnej garáže.

• Zastavaná plocha domu: 343m2


• úžitková plocha domu: 191m2
• pozemok: 666m2

POPIS:


Rozostavaná stavba postavená v r. 2023.
Postavená z najkvalitnejších materiálov. Betónová konštrukcia. Kompletné rozvody elektriky, vody, kúrenia.

Napojený na všetky inžinierske siete.


V suteréne vybavená technická miestnosť s kvalitným vykurovacím systémom Viessmann, alarmom, kamerovým systémom a rekuperáciou.

Dom sa predáva neskolaudovaná stavba, novému majiteľovi budú poskytnuté všetky potrebné podklady a súčinnosť pri kolaudácii. Taktiež je k dispozícii kvalitne spracovaný projekt s vizualizáciami od profesionálneho dizajnéra aj s podrobným rozpisom použitých materiálov, ktorý môže byť veľkou inšpiráciou pri dokončení. Po dokončení bude dom spĺňať energetický cerifikát A0.

Hľadali ste dokonale riešený dom? Už nehľadajte, našli sme ho za vás. Na vaše ďalšie otázky rád zodpoviem na osobnej obhliadke.
Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte ma na tel. čísle , prostredníctvom soc. sietí, e-mail: alebo osobne v kancelárii na Hurbanovej ul. v Senici. Cena je konečná, vrátane provízie a kompletného právneho a katastrálneho servisu.

Túto ponuku nájdete výhradne v AVORY Realitné Centrum. © AVORY Realitné Centrum - text, fotografie, vizualizácie a pôdorys sú dielom a majetkom realitnej kancelárie AVORY Realitné Centrum.

Prevediem Vás cestou k vášmu novému domovu odborným, moderným a transparentným spôsobom. Teším sa na spoluprácu.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Hlohovci na ulici 9. mája

Rozloha je o 46 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Hlohovci. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 rodinných domov v Hlohovci. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0944.., uveďte číslo ponuky ZR-12...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku666 m²
Zastavaná plocha343 m²
Úžitková plocha191 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 3 autá
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Energetický certifikátA
Predzáhradkaáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-122 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.