Nájom 2izb.byt Námestovo

Štát.: Slovensko
Mesto.: Námestovo
Lokalita.: Námestovo
64.57 m²
6
2
áno
prenájom - 2-izbový byt
650,- €
Ponúknite vlastnú cenu

17654x zobrazená v zozname / 1114x zobrazená detailne / 306x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom 2izb. byt o výmere 64.57m2 na 6 poschodí v centre Námestova. Byt je moderne, nadštandardne zariadený, s dvoma šatníkmi, vírivou vaňou a sprchovým kútom s masážnymi tryskami.
V byte ostáva kuchynská linka s umývačkou riadu, chladnička s mrazničkou, indukčná varná doska kombinovaná so sklokeramickou, rúra, jedálenský stôl so stoličkami, manželská posteľ, sedačka a 2x TV s obývacou stenou a práčka.
Kúrenie v byte podlahové +radiátory, el. vonkajšie žalúzie,12m balkón, z ktorého vidíte na Or. priehradu, či okolitú prírodu Vám určite spríjemní bývanie.

Malá špajza je súčasťou bytu.


Tichá lokalita bez premávky, parkovanie pred vchodom do bytového domu, výťah a pešou chôdzou sa za par minút dostanete do nemocnice aj na námestie.
Uprednostňujeme nájomcov na dlhšie obdobie(min.rok), bez zvierat.
Suma nájomného je 650€+ 150€ platby do fondov(voda, kúrenie, spol. priestory) 3x 650€ depozit teda 1950€, el.energiu si platí nájomca na vlastné meno, teda nie je zahrnutá v cene nájmu ( 20-40€ od počtu osôb a spotreby) K dispdispozícií od 1.4.24 Detailné informácie pri prehliadke, resp. kedykoľvek môžete s otázkami volať maklérke.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Námestove

Kontaktujte

Bibiána Rusnáková

Bibiána Rusnáková

0902852.. zobraziť 0902852180

Habibi reality

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Habibi reality

Leštiny 173, Dolný Kubín 02601

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Zastavaná plocha64.57 m²
Poschodie6
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Balkónáno
Výťaháno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-B-51 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.