Nájom 6 izb. vila v smere na Devín, 400 m2, pozemok 800 m2, BA IV

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
440 m²
800 m²
3
6
áno
po rekonštrukcii
verejný vodovod
áno
prenájom - Rodinný dom - Novostavba
3.500,- € Energie:
300 € / mes
+300,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

19846x zobrazená v zozname / 558x zobrazená detailne / 406x zobrazená detailne tento mesiac

REB.sk Vám exkluzívne ponúka na prenájom modernú, veľkoryso riešenú vilu s veľkým potenciálom, v prekrásnej lukratívnej lokalite Bratislavy, smerom na Devín.
Je obklopená prírodou a na pokojnom mieste so súkromnou cestou, úchvatným výhľadom a pár minút od centra mesta.

Trojpodlažná vila so 440 metrami úžitkovej plochy a s piatimi parkovacími miestami je úžasným miestom na bývanie pre veľkú rodinu.
Momentálne sú využívané dve nadzemné podlažia. Prízemie je v štádiu prípravy na saunový svet s veľkým vnútorným bazénom (predpríprava) a východom do záhrady. Súčasťou prízemia je aj vysoký priestranný prístrešok na autá. Ďalšie súkromné parkovacie miesta sú z boku prízemia domu.

Na druhom poschodí Vás očarí veľký otvorený priestor s galériou, kde je obývacia a spoločenská časť s jedálňou a kuchynskou linkou, s východom na veľkú terasu, kde si môžete vychutnávať rannú kávu či večernú grilovačku. Obývacia miestnosť disponuje vysokými stropmi, je krásne presvetlená a z priestrannej terasy je nádherný výhľad na les a okolitú prírodu. Lukratívne miesto poskytuje absolútne súkromie a ticho.
Spoločenská miestnosť je zariadená vzácnym rustikálnym nábytkom, dvomi sedacími súpravami, veľkým televízorom a jedálenskými stolmi so stoličkami.

Kuchyňa je vybavená značkovými spotrebičmi, chladničkou a v praktickej miestnosti (komore) sa nachádza mraznička a veľa úložného priestoru.
Na poschodí je taktiež samostatná toaleta a samostatná kúpeľňa s veľkým sprchovým kútom a umývadlom. Vedľa nej je hosťovská izba so šatníkom, stolom a posteľou.
Na vrchnom poschodí sú tri zariadené spálne s posteľami, dve spálne s vlastnou kúpeľňou a toaletou. Každá izba v dome má svoj vlastný balkón s očarujúcim výhľadom.

Lokalita:


Občianska vybavenosť v blízkosti (škola, škôlka, potraviny, autobusové spoje, reštauračné zariadenia, fitnes, masáže, podniky, kaviarne, obchody..)
Všetky inžinierske siete. Pozemok má 800 m2.

Cena: 3.500 Eur + Energie 300,-Eur



Kontaktná osoba: alebo píšte na

© Všetky informácie uvedené v tomto inzeráte sú orientačné a môžu podliehať zmene.
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie REB - REAL PARTNERS.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu rodinného domu v Bratislave - Karlova Ves

Inzerovaný rodinný dom v Bratislave - Karlova Ves v cene 3.500,- € je o 1.080 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Bratislave - Karlova Ves. Rozloha je o 7 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Bratislave - Karlova Ves.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku800 m²
Zastavaná plocha250 m²
Celková rozloha440 m²
Úžitková plocha440 m²
Počet poschodí3
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 4
Lódžiaáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Zariadeniezariadený
Strechapo rekonštrukcii
Bazéninteriérový
Krbnie
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Oknáhliníkové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--263892 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny