NÍZKOENERGETICKÁ NOVOSTAVBA 4 - IZB. ROD. DOMU, POZEMOK 500m2, HLBOKÉ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Hlboké
Ulica.: Lipová
120 m²
500 m²
4
nie
verejný vodovod
áno
žumpa
predaj - Rodinný dom - Novostavba
260.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

28402x zobrazená v zozname / 1107x zobrazená detailne / 306x zobrazená detailne tento mesiac

AVORY Realitné Centrum / ponúkame Vám na predaj modernú novostavbu 4-izb. pasívneho rodinného domu typu bungalov s rovinatým pozemkom o výmere 500 m2. Dom sa nachádza v novovybudovanej lokalite Lipová alej v obci Hlboké. Pozemok je zatrávnený, chodník a parkovacia plocha pre tri autá, 12 m3 retenčná šachta na zber dažďovej vody a polievanie. Dom je v štádiu hrubej stavby, postavený z kvalitných materiálov čo je vidieť aj pri výbere materiálov, predsadených hliníkových oknách a vchodových dverí. Dom môže byť dokončený podľa požiadaviek aj "na kľúč". Veľkou výhodou tohto domu je bezbariérový prístup.

► Úžitková plocha domu je 120 m2.



Dom má praktické a veľmi dobre premyslené dispozičné riešenie. Po vstupe do domu sa dostanete na priestrannú chodbu, denná časť - kuchyňa s obývačkou je v vľavo, tri spálne na pravej strane domu (14,52 m2, 14,00 m2, 13,87 m2). V technickej miestnosti (8,00 m2) je slušný odkladací priestor, miesto pre práčku aj sušičku a inú techniku.

Srdcom domu je obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálňou (43,3 m2) s východom cez francúzske okno priamo na veľkú terasu (35,00m2) so vstupom na záhradu. Veľkou výhodou je že terasa je orientovaná na juh kde je dostatok svetla počas celého roka.

Určite Vás zaujme dobre dispozične riešená kúpeľňa s miestom pre veľkú vaňu a dvojitým umývadlom, sprchovým kútom (1,95 x 1,50 m). Súčasťou domu je ešte jedno samostatné WC a príprava na druhé WC ktoré sa nachádza v technickej miestnosti z ktorej sa dá vyjsť aj von na záhradu.

V celom dome je nainštalované elektrické podlahové kúrenie ktoré je zaliate v aktívnej základovej doske s vodostavebným betónom.

Ako zdroj výroby tepla je použité tepelné čerpadlo ktoré sa dá využiť aj na chladenie. Pre šetrenie energií je v dome nainštalovaná rekuperačná jednotka.

Dom má predprípravu na elektrické žalúzie a fotovoltaiku ktorá sa dá samozrejme namontovať aj neskôr.

V stropnej konštrukcii je tepelná izolácia z fúkanej polyuretánovej peny s hrúbkou 400 mm. Vonkajší zatepľovací systém je riešený tepelnou izoláciou s hrúbkou 300 mm.

Jarmila Deščíková - váš realitný maklér



Ak máte záujem o dohodnutie obhliadky, prípadne viac informácií, neváhajte ma kontaktovať na tel. č., e.mail: alebo osobne na v kancelárii na Hurbanovej ul. 485/1 v Senici.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Hlbokom na ulici Lipová

Inzerovaný rodinný dom na ulici Lipová v Hlbokom v cene 260.000,- € je o 33.381 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Hlbokom. Rozloha je o 2 metre väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Hlbokom.

Pozícia realitnej ponuky

260.000,- €
Cena nehnuteľnosti 47.000,- € 380.000,- €
500 m²
Rozloha pozemku 124 m² 18984 m²
120 m²
Úžitková plocha 1 m² 440 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku500 m²
Úžitková plocha120 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Energetický certifikátA
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-003 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny