NOVÁ CENA ! - Gazdovský dvor v príjemnom prostredí polosamoty

Štát.: Slovensko
Mesto.: Krupina
Lokalita.: Zemiansky Vrbovok
320 m²
24145 m²
predaj - Rodinný dom
125.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2626x zobrazená v zozname / 327x zobrazená detailne / 327x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne - bývalé gazdovstvo na polosamote pri obci Zemiansky Vrbovok tvoria 3 stavby – hlavný dom, letná kuchynka a menší dom. Vedie k nemu asfaltová a sčasti spevnená poľná cesta.
Z celkovej výmery 24145 m2 zastavaná plocha tvorí 2527 m2. Všetky stavby majú súpisné číslo. Dvor prešiel čiastočnými úpravami – čistenie, vyrovnanie terénu, kamenný múr od cesty.
Hlavný dom je postavený z kameňa asi pred 100 rokmi. Okrem sanácie časti strechy nad hospodárskou časťou je dom v pôvodnom stave a je nutná kompletná rekonštrukcia. Ku garáži je zemou privedená nová elektrina z menšieho domu.
Dom tvorí gánok, chodba, bývalá údiareň a 3 miestnosti, z ktorých jedna má samostatný vchod. Súčasťou domu sú 2 komory, maštaľ so samostatnými vchodmi a garáž.
Menší dom je postavený z kameňa pravdepodobne v 50 – tych rokoch. Má privedenú novú elektrinu, vodu z obecného vodovodu. Pozostáva zo vstupnej chodby oproti ktorej je miestnosť – bývalá kúpeľňa a 2 izby po jej stranách. Tento dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou – nová elektrina odizolovanie, zosilnenie základov, strhnutie omietok, sanácia strechy.
Letná kuchynka je postavená v 60 – tych rokoch z tehál. Pozostáva z 1 miestnosti a komory. K nej je pristavaná ešte jedna miestnosť so samostatným vchodom. Má zavedenú novú elektrinu z menšieho domu a natiahnuté nové stierky.
Na nehnuteľnosti stále prebiehajú rekonštrukčné práce – naplánovaná je prístavba terasy k menšiemu domu, výmena krytina a časti krovov na kuchynke a menšom dome, úprava dvoru ( vypracovaný projekt - fotky v galerií) , čo podľa rozsahu dokončených prác ovplyvní konečnú predajnú cenu.
Na pozemku je aj pôvodná kopaná studňa s úžitkovou vodou, montážna jama a samostatná kamenná pivnička. Zvyšné pozemky nadväzujú na dvor. Na pozemku sú pôvodné ovocné stromy prevažne orechy.
Nehnuteľnosť po dokončení rekonštrukcie vhodná na trvalé bývanie s hospodárením, vybudovanie ranča prípadne aj na podnikanie v agroturizme.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Zemianskom Vrbovoke

Inzerovaný rodinný dom v Zemianskom Vrbovoke v cene 125.000,- € je o 617.858 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Zemianskom Vrbovoke. Rozloha je o 40 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Zemianskom Vrbovoke.

Pozícia realitnej ponuky

125.000,- €
Cena nehnuteľnosti 39.000,- € 650.000,- €
24145 m²
Rozloha pozemku 348 m² 145100 m²
320 m²
Úžitková plocha 1 m² 450 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku24145 m²
Úžitková plocha320 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-289020602726 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.