Nové ❗️ 2 izbový domček na predaj, Veľký Klíž - okres Partizánske

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Veľký Klíž
2
verejný vodovod
áno
230V
predaj - Rodinný dom
37.990,- € Krásne horské prostredie !
Ponúknite vlastnú cenu

30258x zobrazená v zozname / 3010x zobrazená detailne / 294x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality . sk - ponúka na predaj Rodinný domček v obci Veľký Klíž - okres Partizánske. Rodinný domček je v osobnom vlastníctve, ma pôvodný stav. Predáva sa čiastočne zariadený + dohoda. Postavený je v tichej konečnej obci okresného mesta Partizánske, ktorá je vzdialená 20 minút cesty autom od okresného mesta Partizánske a Topoľčany. Obec ma autobusové spojenie a zároveň Vás milo prekvapí svojou zeleňou, nachádzajú sa tu potraviny, obecný úrad. Kúpa tejto nehnuteľnosti je možná aj na trvalé bývanie, alebo má výborné využite na chalupu. Domček je čiastočne podpivničený.

Domček ma veľmi dobre dispozičné riešenie. Pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej kuchyne, jednej väčšej izby, jednej menšej izby, komory v ktorej je vstup do pivnice. Domček je v susedstve s ďalším domom a obe tieto nehnuteľnosti majú spoločný prístup. Zadná strana pozemku je rozdelená na dve polovičky plotom a každý ma možnosť používať svoju časť podľa svojich potrieb. Celý pozemok je oplotený a ma vstupnú bránu.

Domček je napojený na elektrickú prípoju, plynovú prípojku, verejný vodovod. Dvor je vysadený trávnatým porastom o ktorý sa vám v prípade potreby postará veľmi milí pán zo zadného domčeka :) . Rozloha pozemku s prístupom v podielovom vlastníctve je 259 m2. Celková rozloha pozemku v zadnej časti dvora o rozlohe 1250 m2 prináleží výlučne k tomuto predávanému rodinnému domu. Pozemok je v celosti a vhodný na rôzne využitie, čo je veľmi veľkou výhodou pri kúpe domčeka. Stavba je suchá, aj keď má domček pôvodný stav, je udržiavaný a vykurovaný. Vykuruje sa plynom pomocou gamat. Okná sú drevené, podlaha dlažba, dlážkovina, linoleum. Steny stierky, zárubne sú masív drevo, čo je možné ošetriť a ponechať ich pri možnej rekonštrukcii, čím zachováme typický chalupársky vzhľad. Domček nemá kúpeľňu, používa sa suchá toaleta.

Čo dodať na záver ?!



Už pri vstupe na pozemok som mala príjemný pocit, bolo vidno, že o okolie domu a dvor je tiež postarané. Všetko pôsobilo na mňa pokojne a milo. Hneď som si predstavovala využitie tohoto domčeka, buď na celoročné bývanie pre ľudí, ktorý hľadajú tichú, kľudnú lokalitu, alebo pre ľudí, ktorý hľadajú tiché miesto na chalupárčenie, kam by sa utiahli z rušného veľkomesta. Výhoda je sused, ktorý ochotne pomôže, postráži chalupu pokiaľ tam nie ste. Výhodou je stav a dispozičné riešenie, rekonštrukciou je možné vytvoriť veľmi útulné bývanie. Bonus a veľká výhoda je samostatný pozemok v zadnej časti dvora o rozlohe až 1250 m2 !

Nemám žiadne výhrady, na kúpu môžem iba doporučiť !

Ale o tom sa už presvedčte sami . Ak vás moja ponuka zaujala, ak hľadáte vhodné miesto a chalupu, tak verím, že aj Vás táto ponuka milo prekvapí a to priamo na obhliadke, ktorú si môžete vopred dohodnúť na tel. čísle , alebo mailom na a ja Vás rada touto nehnuteľnosťou prevediem.

Domček je možné kúpiť aj na hypotéku, ohľadne ktorej Vám všetko potrebne zabezpečím :)

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu vo Veľkom Klíže

Podrobné informácie

Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kúpeľňanie
Vykurovanieáno
Pivnicaáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Zariadeniečiastočne
Oknádrevené
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-748138 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny