Nové ❗️ Rodinný dom na predaj , Partizánske - časť Štrkovec

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
Ulica.: .
756 m²
756 m²
4
áno
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
169.990,- € Výborná tichá lokalita !
Ponúknite vlastnú cenu

2212x zobrazená v zozname / 230x zobrazená detailne / 23x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. sk - predáva na žiadosť majiteľa Rodinný dom, ktorý je postavený v tichej a veľmi vyhľadávanej lokalite mesta Partizánske - mestská časť Štrkovec.
Predávaný dom je v osobnom vlastníctve , postavený je na rovinatom pozemku o celkovej rozlohe 756 m2. Rodinný dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Pozemok je oplotený ma vstupnú bránu. Na pozemku sa nachádza garáž, altánok, domček na náradie, skleník.

Dom je 4 izbový, ma jedno podlažie, je celý podpivničený. Celková rozloha pozemku je 756 m2 - zastavaná plocha 429 m2, zastavaná plocha garáže 30 m2, záhrada 297 m2. Dispozícia domu pozostáva zo vstupnej chodby ( verandy ) z ktorej sa dostaneme do kuchyne a jednej samostatnej izby z východom na balkón. Z verandy vedie chodba do ďalšej časti domu , kde sa nachádza kúpeľňa ( sprchový kút, umývadlo, toaleta, plynový kotol ) ďalej komora a ďalšie 3 izby. Jedna izba je prechodová. Vstup do pivnice je zvonku.

Domček je udržiavaný v prípade potreby sa v ňom dá okamžite bývať. Rekonštrukciou prešla strecha , okná sú plastové, bol menený plynový kotol, radiátory, podlaha dlažba, linoleum. Dom je napojený na elektrickú a plynovú prípojku, verejný vodovod a mestskú kanalizáciu. Na pozemku sa nachádza studňa.

Čo dodať na záver ?



Predávaná nehnuteľnosť sa nachádza vo vyhľadávanej a lukratívnej lokalite mesta Partizánske, domček ma dobré dispozičné riešenie je vhodný aj pre náročnejších klientov. Je tu možnosť rekonštrukcie podľa svojich predstáv, Do centra mesta sa dostaneme pešou chôdzou za necelých 15 minút. Veľkou výhodou je kľud, a krásny slnečný a rovinatý pozemok.

NA KÚPU ODPORÚČAM !



Hľadáte nehnuteľnosť, rodinný dom ? Neviete sa rozhodnúť ? Kontaktujte ma a ja Vám tento domček rada ukážem, presvedčte sa sami o výhodách bývania v tejto lokalite .
Ak Vás moja ponuka zaujala kontaktujte ma na tel. čísle , alebo mailom na

V prípade kúpy na hypotéku Vám všetko potrebné zabezpečím.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Partizánskom na ulici .

Pozícia realitnej ponuky

169.990,- €
Cena nehnuteľnosti 34.990,- € 328.500,- €
756 m²
Rozloha pozemku 89 m² 2020 m²
756 m²
Celková rozloha 42 m² 1716 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku756 m²
Celková rozloha756 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-816285 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.