Nové Mesto / Koliba »» Priestranný 4 izbový Penthouse

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Podkolibská
220 m²
4/posledné poschodie
4
áno - 1 auto
áno
áno
áno
áno
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

965784x zobrazená v zozname / 17763x zobrazená detailne / 309x zobrazená detailne tento mesiac

Z poverenia majiteľov ponúkame na predaj jedinečný penthouse, situovaný na najvyššom poschodí bytového domu, pri viniciach medzi centrom Bratislavy a mestským lesoparkom na Kolibe. Toto exkluzívne miesto je priamo pri pozemkoch vodárenského parku (vysoko chránené územie s trvalým zákazom stavať).
Byt s panoramatickými výhľadmi na všetky dominanty mesta vrátane hradu, je rozdelený na dennú a nočnú časť. Denná časť bytu zahŕňa veľkorysú halu so šatníkom s množstvom úložného priestoru, komoru a takmer 60 m2 veľkú, južne orientovanú obývaciu izbu s opticky oddelenou modernou kuchyňou a jedálenským priestorom. Jedna z dvoch kúpeľní nachádzajúca sa priamo pri vstupe do bytu obsahuje toaletu a sprchu. Nočnú časť bytu reprezentujú 3 izby s výhľadom na západ, veľkorysá druhá kúpeľňa s veľkým sprchovým kútom a atypickou vaňou disponuje oknom s unikátnym výhľadom na lesopark. Súčasťou najväčšej spálne je šatník a menší balkón orientovaný na sever. Unikátna, južne orientovaná terasa ponúka ničím nerušený výhľad na vinice, blízky park a celé centrum mesta od známej Kalvárie, cez Slavín, Bratislavský hrad až po most SNP. Profesionálny, elektronicky ovládaný systém veľkých markíz, ktorý v lete chráni pred slnečným žiarením dopĺňa 1000 litrový whirpool pre štyri osoby. Cez zimu alebo jednoducho v chladnejšom počasí je možné tretinu terasy vrátane časti s vírivkou uzavrieť. Táto časť je elektricky vyhrievaná a udržuje teplo i v zimnom období, umožňuje teda terasu využívať i v čase, keď sú ostatné terasy už nepoužiteľné. K bytu patrí jedno vonkajšie parkovacie miesto a jedno vnútorné miesto v súkromnej garáži poskytujúce dostatok možností na zaparkovanie aj väčších automobilov. Na uskladnenie bicyklov a iných športových potrieb je k dispozícii praktický uzamknuteľný skladový priestor nadštandardnej veľkosti.

Originálne miesto priamo pri chránenom území, zaujímavé panoramatické výhľady na mesto, pokoj ticho a súkromie v spojení s nevtieravým luxusom a kvalitou použitých materiálov robia z tohto penthousu unikátne miesto na život .

Pre termín dohovorenia si obhliadky a doplňujúce informácie kontaktujte prosím svojho makléra: K.Hučko Naše hodnotenie nehnuteľnosti: *****

IMPREAL - overený člen Združenia realitných kancelárií Slovenska
licencovaný člen Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska
www.impreal.sk

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto na ulici Podkolibská

Rozloha je o 84 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 štvorizbových bytov v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903.., uveďte číslo ponuky ZR--8...

Podrobné informácie

Celková rozloha220 m²
Úžitková plocha220 m²
Poschodie4/posledné poschodie
Počet izieb4
Statusaktívne
Plynáno
Internetwifi
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Balkónáno
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--82 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.