Prestížny Penthouse s jedinečnou terasou a nádherným výhľadom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Strážna
117.8 m²
4
4
4
áno - 2 autá
úplne prerobený
áno - 1
áno
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

36935x zobrazená v zozname / 1047x zobrazená detailne / 314x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť LEXXUS, a.s. exkluzívne ponúka jedinečný luxusný Penthouse v prestížnom modernom projekte PARKVILLE s nádherným panoramatickým výhľadom. Unikátnosť tohto strešného bytu dodáva nadštandardná 150 m2 terasa s čiastočným elegantným prestrešením a zasklením Renson. Čistota dizajnu a dispozície naopak z bytu tvorí "masterpiece" v rámci tejto vyhľadávanej lokality nad mestom a pod lesom v uzavretom areáli nadčasového rezidenčného projektu. Penthouse je v prevedení vysokého štandardu s drevenými podlahami a veľkoformátovými oknami, exteriérovými žalúziami, je klimatizovaný a vykurovaný podlahovými konvektormi v kombinácii s radiátormi, kompletne zariadená a vybavená kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi či množstvom odkladacieho priestoru a vstavanými skriňami.
Dispozíciu bytu s podlahovou plochou 117,8 m2 tvorí vstupná hala, ktorá je centrom interiéru a príjamne prepája dennú časť bytu s nočnou, ktorú tvoria tri spálne pričom jedna "master bedroom" s vlastnou kúpeľňou a dve izby so spoločnou kúpeľňou či samostatnou toaletou. Denná časť bytu je otvorená dispozícia obývacej izby s jedálenským kútom a obývacej izby, pričom z celého priestoru je nádherný výhľad a vstup na panoramatickú terasu.
K penthousu sa ponúkajú dve garážové státia v rezidenčnej garáži s priamym vstupom do výťahu, ktorý vedie na najvyšie podlažie priamo k bytu ako jedinému na poschodí.

TOPPONUKA

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto na ulici Strážna

Rozloha je o 18 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 štvorizbových bytov v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-GA...

Podrobné informácie

Celková rozloha268.5 m²
Úžitková plocha117.8 m²
Poschodie4
Počet poschodí4
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknádrevené
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-GA-443 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.