NOVINKA: EXKLUZÍVNE PREDAJ 3+1 BYT TOP LOKALITA PÚCHOV.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Púchov
Ulica.: 1.maja
66 m²
8
2
3
nie
pôvodný
nie
nie
predaj - 3-izbový byt
115.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

13417x zobrazená v zozname / 717x zobrazená detailne / 369x zobrazená detailne tento mesiac

Močarníková reality -financie vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj priestranný slnečný 3izbový byt 66m2 v panelovom bytovom dome v tichej, vyhľadávanej lokalite mimo hlavnej cesty na ulici 1.Mája.

DISPOZÍCIA BYTU: Veľká vstupná chodba z ktorej sa prechádza do dvoch izieb, kuchyne a toalety. Z kuchyne sa prechádza do tretej izby, kúpeľne, špajze a na balkón. Byt je v pôvodnom, zachovalom stave, čo ponúka novému majiteľovi splniť si svoj sen o bývaní podľa vlastných potrieb a predstáv, aby využil celý jeho potenciál. Má dobrú dispozíciu, priestrannú chodbu a dva pekné, veľké balkóny. K bytu patrí pivnica v suteréne bytového domu. Dom prešiel kompletnou obnovou vrátane bezbariérového veľkého výťahu.

STAV NEHNUTEĽNOSTI: byt má pôvodné jadro, samostatnú toaletu, vymenené plastové okná, inak je v pôvodnom, ale udržiavanom stave. V izbách sú parkety, v kuchyni a chodbe je linoleum, vchodové dvere sú pôvodné.

Kúpou je byt okamžite voľný. Foto ilustračné. Pre viac informácii ma neváhajte kontaktovať na alebo

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha66 m²
Úžitková plocha66 m²
Poschodie2
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusrezervované
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónáno - 2
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky