REZERVOVANÉ-Útulný 3-izbový byt.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Púchov
predaj - 3-izbový byt
118.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3922x zobrazená v zozname / 412x zobrazená detailne / 412x zobrazená detailne tento mesiac

Objavte svoj nový domov v srdci Púchova


Močarníková reality - financie s radosťou predstavuje na trhu tento čarovný 3-izbový byt, ktorý sa nachádza priamo v pulzujúcom centre mesta Púchov. Umiestnený na 7. poschodí, tento byt je dokonalým útočiskom pre tých, ktorí hľadajú pohodlie a štýl.

Prečo si vybrať tento byt?


Dispozícia: Byt ponúka praktickú dispozíciu, ktorá zahŕňa chodbu, kúpeľňu s WC, kuchyňu so špajzou, spálňu, detskú izbu a obývaciu izbu s výstupom na balkón. Ideálne pre rodiny alebo páry hľadajúce priestor a pohodlie.
Pivnica: K bytu prislúcha aj priestranná pivnica v suteréne bytového domu, poskytujú dostatok miesta pre vaše potreby skladovania.
Právne a hypotekárne poradenstvo: S nákupom tohto bytu získate nielen nový domov, ale aj komplexné právne a hypotekárne poradenstvo, ktoré je zahrnuté v cene nehnuteľnosti.
Neváhajte a využite túto jedinečnú príležitosť bývať v srdci Púchova s výhľadom, ktorý vám nikdy neomrzí. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle , mail sa na Vašu obhliadku!

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Púchove

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 3-izbového bytu v Púchove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0917.., uveďte číslo ponuky ZR-MR...

Podrobné informácie

Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MR-6 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.