NOVINKA - Moderná novostavba - 4izb RD s garážou - Veľký Kolačín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Nová Dubnica
150 m²
268 m²
2
4
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
284.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

35409x zobrazená v zozname / 1561x zobrazená detailne / 303x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka na predaj modernú a nadštandardnú novostavbu rodinného domu vo veľmi vyhľadávanej lokalite v obci Veľký Kolačín. Postavený je na rovinatom a slnečnom pozemku o celkovej výmere 268 m2, pričom samotný dom ponúka úžitkovú plochu až 150 m2. K domu prislúcha garáž s automatickou bránou antracitovej farby.

Aktuálne ponuka dotovanej hypotéky, vďaka čomu ponúkame garanciu úroku 1,99% na 3 roky.

Technicky stav:


Rodinný dom je čerstvo dokončený a pripravený na zariadenie podľa vlastných predstáv. Na výstavbu a dokončenie do fázy holodom boli použité kvalitné materiály čo zaručuje dlhú životnosť stavby a bezstarostné a komfortné bývanie. Dom disponuje velkoformátovými oknami značky Shuco v čiernej farbe a je zateplený polystyrénom o hrúbke 20 cm. Napojený je na všetky inžinierske siete ako aj optiku. Výhrev domu je riešený formou podlahového kúrenia ktoré je napojené na tepelné čerpadlo a takisto aj krbom nachádzajúcim sa v obývacej izbe . V dome je príprava na klimatizáciu. Predáva sa vo fáze holodom s možnosťou dokončenia do štandardu alebo domu na kľúč ako na fotografiách.

Dispozicia:


Jedná sa o dvojpodlažný dom so štyrmi izbami a dvoma kúpeľňami , pričom prvé podlažie tvorí zádverie odkiaľ je vstup do kúpeľne. Zo zádveria sa vchádza do krásne presvetleného priestoru obývačky spojenej s kuchyňou odkiaľ je výstup na záhradu. V rohu tejto miestnosti je umiestnené schodisko, ktorým sa dostávame na druhé podlažie kde následuje chodba, ktorou sa dostávame do 3 priestranných izieb, pričom dve z nich majú balkón s krásnym výhľadom na okolie. Na poschodí sa takisto nachádza aj druhá kúpeľňa. Z garáže vedie východ na záhradu.

Lokalita:


Nachádzame sa vo veľmi žiadanej lokalite v meste Nová Dubnica - časť Veľký Kolačín. V okoli sa nachádza kompletná občianska vybavenosť a rýchla dostupnosť do okolitých miest ako Nová Dubnica a Dubnica nad Váhom (2 minúty). Jedná sa o strategické miesto, ktoré sa nachádza v kľúčnej časti a zároveň ponuka rýchlu dostupnosť na diaľnicu D1 (2 minúty)

Odporúčanie:


Dom je vhodný pre všetky vekové generácie, mladé rodinky alebo starší pár. Ponúka bezstarostné bývanie, dostatočne veľký pozemok, moderný dizajn a kvalitné materiály. Veľkou výhodou je lokalita, ktorá ponúka kombináciu pokojného bývanie v blízkosti prírody a zároveň veľmi rýchlu dostupnosť na diaľnicu D1 ako aj do okolitých miest.

V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č.:

Cena: 285.000€


Aj vďaka našej novej službe dokážete kúpiť novú nehnuteľnosť skôr, ako predáte tú svoju. Zistite viac informácií u makléra.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Novej Dubnici

Inzerovaný rodinný dom v Novej Dubnici v cene 284.900,- € je o 61.507 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Novej Dubnici. Rozloha je o 17 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Novej Dubnici.

Pozícia realitnej ponuky

284.900,- €
Cena nehnuteľnosti 39.990,- € 439.000,- €
268 m²
Rozloha pozemku 120 m² 3165 m²
150 m²
Úžitková plocha 42 m² 450 m²

Kontaktujte

Andrej Kubaščík

Andrej Kubaščík

hovorím po slovensky mluvim česky I speak english
+421940.. zobraziť +421940284247

REWIN reality, s.r.o.

REWIN reality, s.r.o.

Bajkalská 2C, Bratislava - mestská časť Nové Mesto 831 04

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku268 m²
Úžitková plocha150 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné – kombinované
Balkónáno - 2
Garážáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Terénrovina
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-764486 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny