Rodinný dom v nádhernom prostredí - Krivoklát

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Krivoklát
90 m²
607 m²
1
3
pôvodný
studňa a vodovod
nie
230/400V
predaj - Rodinný dom
48.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5282x zobrazená v zozname / 705x zobrazená detailne / 362x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj starší murovaný rodinný dom postavený v 50-tych rokoch, nachádzajúci sa v malebnom prostredí Bielych Karpát v obci Krivoklát. Dom sa nachádza vo vybudovanej ulici s asfaltovou príjazdovou cestou na pozemku s rozlohou 607 m2.

Zastavaná plocha domu je približne 150 m2, pôvodný dom z 50-tych rokov je z nepálenej tehly, prístavba je z roku 1963 z pálenej tehly so železobetónovým stropom. Na bývanie je využívané prízemie. Dom je určený na kompletnú rekonštrukciu, pri ktorej je možné zobytniť aj povalu, ktorá je v súčasnosti využívaná ako úložný priestor. Dom je napojený na elektriku, obecný vodovod a má aj vlastnú studňu. Je potrebné dobudovať žumpu, prípadne septik. Dom je vykurovaný lokálne v izbách pieckami na tuhé palivo, alternatívou sú elektrické radiátory.

Dispozične dom pozostáva zo vstupnej chodby, komory, vľavo sú dve veľké spálne (20 m2 a 18 m2), vpravo je kuchyňa s jedálňou (17 m2) a špajzou a veľká obývačka (21 m2). V zadnej časti domu je podpivničený sklad náradia (18 m2), z ktorého je výstup na povalu a priestory v minulosti slúžiace na chov zvierat. Dom má veľký potenciál a po rekonštrukcii dokáže dom svojim novým majiteľom ponúknuť krásne trvalé, alebo víkendové bývanie.

Pozemok má dĺžku približne 30 m, v prednej časti so šírkou 25 m a v zadnej časti 15 m. Je prevažne rovinatý a slnečný. Na dvore nájdete aj posedenie nachádzajúce sa v tieni pod veľkým orechom a jablone.

Okolie domu a aj celá obec Krivoklát je veľmi kľudná. V obci nájdeme potraviny a autobusové zastávky. Cez obec vedú viaceré cyklotrasy a turistické chodníky, či už na Vršatec, Tlstú horu alebo ku Dračej studni. Oveľa väčšie možnosti spoločenského vyžitia ponúka obec Pruské, vzdialená 4 km, tu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť – ako materská/základná/stredná škola, športoviská, potraviny, reštaurácie, pohostinstvá, či zastávky autobusovej dopravy. Vzdialenosť od okolitých miest: Ilava - 10 km; Dubnica n./V. - 14 km; Púchov - 20 km; diaľnica D1 - 9 km.

Ponuka je ideálna pre ľudí hľadajúcich pre svoj život kľudné miesto na bývanie ktoré sa nachádza na dedine, v obklopení nádhernej prírody, prípadne ako rekreačná nehnuteľnosť. Dom nedisponuje energetickým certifikátom.

Ing. Michal Mišovec


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Krivokláte

Inzerovaný rodinný dom v Krivokláte v cene 48.900,- € má priemernú cenu rodinného domu v Krivokláte. Rozloha má priemernú rozlohu rodinného domu v Krivokláte.

Pozícia realitnej ponuky

48.900,- €
Cena nehnuteľnosti 39.990,- € 439.000,- €
607 m²
Rozloha pozemku 120 m² 3165 m²
150 m²
Zastavaná plocha 42 m² 250 m²
90 m²
Úžitková plocha 42 m² 450 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku607 m²
Zastavaná plocha150 m²
Úžitková plocha90 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizácianie
Kúpeľňanie
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Pivnicaáno
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Klimatizácianie
Energetický certifikátnie
Predzáhradkaáno
Oknádrevené
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2532 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.