NOVOSTAVBA 2.IZB. BYTU S TERASOU, Nové Zámky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
54.93 m²
4
1
nie
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
106.366,40 € +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

38767x zobrazená v zozname / 1515x zobrazená detailne / 332x zobrazená detailne tento mesiac

NOVOSTAVBA 2.IZB. BYTU S TERASOU, Nové Zámky


Ponúkame Vám na predaj 2.izb. byt s terasou v novostavbe. Bytový dom sa nachádza v pokojnej lokalite v Nových Zámkoch, kde si môžete užívať komfortné bývanie v blízkosti prírody a zároveň mať rýchly prístup do centra mesta. Ku každému bytu je pridelené jedno parkovacie miesto v hodnote 6000€. V prípade potreby ďalšieho parkovacieho miesta, je možné si ho zakúpiť za cenu 6000€.
Byty sú navrhnuté s dôrazom na moderný dizajn, praktické riešenia a štandardy najvyššej kvality. V bytoch je vytvorený priestranný interiér, ktorý zabezpečuje maximálnu funkčnosť a pohodlie. Bytovka má vlastnú prístupovú cestu s rampou a budúci majiteľ vybraného bytu sa stáva vlastníkom: minimálne jedného zakúpeného parkovacieho miesta, podielu na spoločných priestoroch bytového domu, podielu prístupovej cesty a chodníka v rámci rezidenčného bývania, podielu verejného priestranstva a nádvoria v rámci rezidenčného bývania. Byty sa v predávajú v štádiu štandard, okrem kuchynskej linky. Predpokladaný termín ukončenia stavebných práv je október2024.
číslo bytu 1
NP I.

Počet izieb 2-izbový


Výmera SPOLU bez terasy / loggie 54,93 m²
Obývacia izba / kuchyňa 25,74 m²

Izba 12,09 m²


Izba –
Šatník 5,46 m²

WC 1,20 m²


Kúpeľňa 4,20 m²
Chodba 6,24 m²

Loggia/terasa 8,40 m²


Výmera SPOLU s Terasou / Loggiou 63,33 m²

V ponuke sú aj ďalšie 2 izb. byty :


- 2.izb byty o rozlohe 63,33m2 spolu s terasou, ktoré sa nachádzajú na 1., 2. a 3.poschodí za cenu 106 366,40€ bez DPH
- 2.izb byt o rozlohe 75,38m2 spolu s terasou, ktorý sa nachádza na 1. poschodí za cenu 114 751,06€ bez DPH
______________________________________________________________________________________________________________________________
Všetky fotky ako aj text inercie použité v tomto inzeráte sú autorským dielom a duševným vlastníctvom spoločnosti LUPA NZ, s. r. o. a sú určené výhradne pre účely inzercie RK LUPA NZ s.r.o.. Akékoľvek kopírovanie, rozmnožovanie alebo použitie obsahu tohto inzerátu, fotiek a i., je zakázané použiť bez prechádzajúceho písomného súhlasu spoločnosti LUPA NZ, s. r. o.. V prípade nerešpektovania uvedeného zákazu, upozorňujeme na porušenie autorského práva, ktoré zakladá aj trestno-právnu zodpovednosť. Podľa ods. (1) § 283 Trestného zákona platí, citujem: „Kto neoprávnene zasiahne do zákonom chránených práv k dielu, umeleckému výkonu, zvukovému záznamu alebo zvukovo-obrazovému záznamu, rozhlasovému vysielaniu alebo televíznemu vysielaniu alebo databáze, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky“. Zároveň upozorňujeme na skutočnosť, že spoločnosť LUPA NZ s.r.o. si v prípade nerešpektovania uvedeného zákazu vyhradzuje právo na náhradu škody vo výške 5000,-€. Každý, kto sa oboznámil so znením inzerátu, fotografií a pod. berie na vedomie výhradné vlastníctvo k fotografiám a textu inzercie, ktoré videl a ktoré si prečítal a je si vedomý právneho a finančného postihu.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Nových Zámkoch

Inzerovaný 2 izbový byt v Nových Zámkoch v cene 106.366,- € je o 16.800 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Nových Zámkoch. Rozloha je o 4 metre menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Nových Zámkoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 21 dvojizbových bytov v Nových Zámkoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948.., uveďte číslo ponuky ZR--4...

Pozícia realitnej ponuky

106.366,- €
Cena nehnuteľnosti 49.000,- € 180.990,- €
63.33 m²
Celková rozloha 43 m² 112.35 m²
54.93 m²
Úžitková plocha 46 m² 71 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha63.33 m²
Úžitková plocha54.93 m²
Poschodie1
Počet poschodí4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Predzáhradkanie
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--4 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.