NOVOSTAVBA-4 IZBOVÝ BUNGALOV PRED DOKONČENÍM V TEPLIČKE NAD VÁHOM, VÝM

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Teplička nad Váhom
851 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
299.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

26587x zobrazená v zozname / 1660x zobrazená detailne / 355x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si 3D prehliadku ************************* https://my.matterport.com/show/?m=zN6ak3G22AR ************************* a videoprehliadku ************************* https://youtu.be/iKdEGTVYcOg *************************

Tureality ponúka na predaj novostavbu tehlového rodinného domu v Tepličke nad Váhom o celkovej výmere pozemku 851m². Dom má zastavanú plochu 247m² a celkovú úžitkovú plochu spolu s dvojgarážovú 178m².

Dispozične pozostáva zo zádveria, chodby, technickej miestnosti, WC, šatníka, 2 kúpeľní, komory, spálne, otvorenej obývacej izby spolu s kuchynskou časťou a 2 izieb. Dom má osadené plastové okná, HST terasové dvere, vstupné hliníkové bezpečnostné dvere. Strešná krytina je fatrafol.

Parkovanie pre 2 autá je možné v dvojgaráži o výmere 36m², popr. môžete viac využiť viac priestor priamo aj na vonkajšom parkovacom státí pred domom.

Dom má všetky inžinierske siete: elektrina, vodovod, kanalizácia. Samozrejmosťou je aj optický internet.

DOM SA PREDÁVA V STAVE "HRUBÁ STAVBA". Výhodou je, že budúci majiteľ si môže dom dorobiť podľa vlastných predstáv, popr. sa dom dokončí do stavu "holodomu" čo zahŕňa: elektroinštaláciu so zásuvkami a vypínačmi, osadenie tepelného čerpadla s bojlerom, podlahové vykurovanie, zateplenie domu, vonkajšia fasáda, stierky, maľovka.

Financovanie je možné cez HÚ, s ktorým Vám radi pomôžeme. V okolí je dobrá občianska vybavenosť. Tiché prostredie spolu s krásnym výhľadom na okolitú krajinu dotvárajú ideálne bývanie a preto si neváhajte dohodnúť termín obhliadky už dnes - bývajte blízko mesta a predsa v prírode. Mapa uvádza len orientačné rozmery. Bližšie info: alebo na tel. čísle

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Tepličke nad Váhom

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Tepličke nad Váhom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-51...

Pozícia realitnej ponuky

299.990,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 1.100.000,- €
851 m²
Rozloha pozemku 92 m² 3500 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku851 m²
Poschodieneuvedené
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-51271 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.