NOVOSTAVBA 4+KK BYTU V ŠTANDARDE, POVAŽSKÁ BYSTRICA-ZAKVÁŠOV, BALKÓN,

Štát.: Slovensko
Mesto.: Považská Bystrica
Lokalita.: Považská Bystrica
94 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
149.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

11560x zobrazená v zozname / 826x zobrazená detailne / 385x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si videoprehliadku ************************* https://youtu.be/k-x1kxKb0o0 *************************

Tureality ponúka vo výhradnom zastúpení na predaj 4+KK byt v novostavbe v Považskej Bystrici časť Zakvášov. Byt sa nachádza v lukratívnej časti novopostavených rodinných domov, ktoré sú vzdialené iba cca 4km od mesta Považská Bystrica, cca 6 minút autom.

!!! BYT SA PREDÁVA V ŠTÁDIU "ŠTANDARD" !!! - bez nábytku a svietidiel. Dokončená bude sanita, podlahy, stierky, interiérové a exteriérové dvere, podlahové vykurovanie, elektroinštalácia so zásuvkami.

Byt má rozlohu 96,3m² a nachádza sa na poschodí zateplenom bytového dvojdomu.

Dispozične pozostáva z priestranej kuchyne s jedálenskou častou spolu s obývacou izbou, 3 samostatných izieb, kúpeľne a hosťovského WC.

Z kuchyne môžete prejsť na južne orientovanú terasu o veľkosti cca 140m². Byt má balkón o výmere 7,1m², na ktorý sa dostanete cez obytné izby. V kúpeľni je naprojektovaná vaňa spolu so vstavanou toaletou, umývadlom a priestorom na práčku.

Inžinierske siete: obecná voda, elektrina, odpad formou žumpy. Do budúcna je možnosť napojiť na obecnú kanalizáciu.

K bytu je možné dokúpiť parkovacie státie v hodnote 4000,-€ priamo pred domom. Financovanie nehnuteľnosti je možné cez HÚ, s ktorým Vám radi pomôžeme.

Okolie Zakvášova ponúka množstvo možností na turistiku, prechádzky a aktivity v prírode. Okrem toho tu možno nájsť aj niekoľko miestnych obchodov a reštaurácií, kde si môžete vychutnať tradičné jedlá a obľúbené slovenské špeciality. Pre milovníkov prírody a pokojného životného štýlu je Zakvášov ideálnym miestom na oddych a relaxáciu. Tiché prostredie spolu s krásnym výhľadom na okolitú krajinu dotvárajú ideálne bývanie.

Neváhajte si dohodnúť termín obhliadky už dnes - bývajte blízko mesta a predsa v prírode. Mapa uvádza len orientačné rozmery, vizualizácie vo videu sú len ilustračné. Bližšie info: alebo na tel. čísle

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Považskej Bystrici

Pozícia realitnej ponuky

149.000,- €
Cena nehnuteľnosti 149.000,- € 160.000,- €

Podrobné informácie

Rozloha pozemku94 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Postavené zZmiešané
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52341 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny