Novostavba tehlového domu v širšom centre na Díčovej ulici

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Piešťany
Ulica.: Díčova
240 m²
265 m²
1
7
holopriestor
áno
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK kvalitné materiály
Ponúknite vlastnú cenu

56620x zobrazená v zozname / 2227x zobrazená detailne / 359x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám práve realizovanú novostavbu v širšom centre Piešťan na Díčovej ulici.

Dispozične dom pozostáva z 3-izbového bytu na prízemí a 4-izbového apartmánu s terasou na poschodí. Strecha domu je pochôdzna terasa, po zateplení stavby bude mať osadené zábradlie. Z terasy sú krásne výhľady až na Považský Inovec.

Prízemie i poschodie má samostatné meranie energií. Stavba je napojená na vodu, elektrinu, kanalizáciu. Dažďová voda je zabezpečená prostredníctvom vlastnej vsakovacej šachty.

V dome je elektrické podlahové vykurovanie s ovládaním v každej miestnosti individuálne, teplá voda pomocou elektrického zásobníka.

Úžitková plocha prízemia: 95,65 m²


Úžitková plocha poschodia: 144,12 m²
Zastavaná plocha: 151,05 m²

Výmera pozemku: 265 m²


Dve parkovacie miesta.

Momentálne stojí hrubá stavba, sú vybudované interiérové priečky, osadené okná a vstupné dvere, predpríprava klimatizácie, nové oplotenie z ľavej strany pozemku, na streche štrkový násyp, úprava terénu, odstránený starý plot v uličnej čiare. V interiéroch sú už zrealizované rozvody vody, odpadov, elektroinštalácia, omietky, podlahové elektrické kúrenie Raychem - termostat v každej miestnosti + wifi, kvalitný Baumit anhydridový poter. Nedávno sa realizovalo zateplenie a nová fasáda, zábradlie terasy s nepriehľadnými sklenenými výplňami, zrealizované sú aj vonkajšie žalúzie, zábradlie interiér schodiska ale i zábradlie strešnej terasy po celom obvode.

Stropy interiéru zostávajú otvorené - nový majiteľ ich môže prispôsobiť vlastným predstavám, pre rôzne predstavy výšky stropov i rôzne možnosti budúceho stropného osvetlenia.

Skvelé miesto, zaujímavá architektúra, postavené z kvalitných nadštandardných materiálov!

Možnosti využitia:


• bývanie pre veľkú rodinu
• dvojgeneračné bývanie
• spojenie bývania a podnikania

V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Piešťanoch na ulici Díčova

Rozloha je o 102 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Piešťanoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 16 rodinných domov v Piešťanoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0918612.., uveďte číslo ponuky ZR-MM...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku265 m²
Zastavaná plocha151 m²
Celková rozloha260 m²
Úžitková plocha240 m²
Počet poschodí1
Počet izieb7
Vlastníctvoosobné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónáno
Terasaáno
Pivnicanie
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zateplený objektplánuje sa
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MM-523 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.