Novostavba-uzavretá hrubá stavba, Sokolovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Sokolovce
200 m²
410 m²
1
4
nie
holopriestor
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
184.990,- € dohodou, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

72020x zobrazená v zozname / 2705x zobrazená detailne / 339x zobrazená detailne tento mesiac

180004 - Ponúkam na predaj dvojpodlažnú novostavbu-uzavretú hrubú stavbu 4-izbového rodinného domu, len 7 km od kúpeľného mesta Piešťany.
Rodinný dom je postavený na rožnom rovinatom pozemku o celkovej výmere cca 400 m2. Plocha: zastavaná 112m2 + 24m2 terasa na prízemí + 24 m2 terasa na 1. poschodí, úžitková cca 200m2.

Dispozícia rodinného domu: vstupná chodba(predsieň), technická miestnosť, obývačka s kuchyňou a špajzou + terasa, 3x spálňa, kúpelňa, samostatné WC, chodba.

Stavba bola postavená v roku 2021 z Porfixu o rozmeroch 14m x 8m. Stropy: prízemie - železobetónový, 1.poschodie - drevené stropnice, strecha domu je rovinatá, zateplená s hydroizoláciou Fatrafol. Na dome sú už osadené plastové okná s trojsklom a vstupné dvere, spravené rozvody vody a odpadu, komplet elektroinštalácia.
Inžinierske siete - plyn, elektrina 220V / 400V, sú na hranici pozemku, obecný vodovod pred pozemkom, kanalizácia v obci nie je, treba riešiť buď žumpou, alebo ČOV.
Výhody: slnečný, škola, škôlka, autobus, rybolov, turistika, cykloturistika.

Možnosť dokončenia stavby stavebníkom podľa projektu, ale aj podľa vlastných predstáv. Projektová dokumentácia bez problémov k nahliadnutiu ...Cena po dokončení stavby na kľúč je 0€

Viac informácií ohľadne tejto nehnuteľnosti Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na mail adrese kde si môžete dohodnúť aj fyzickú obhliadku nehnuteľnosti.

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

V prípade záujmu Vám zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky. Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri predaji nehnuteľnosti. Podľa súčasného konštrukčného vyhotovenia a vybavenia domu je možné predpokladať zatriedenie do energetickej triedy " "

V cene nehnuteľnosti je: - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania (Hypotekárny úver - úver zabezpečený nehnuteľnosťou).

Ďaľších viac ako 400 nehnuteľností nájdete na vasereality.sk

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Sokolovciach

Inzerovaný rodinný dom v Sokolovciach v cene 184.990,- € je o 145.768 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Sokolovciach. Rozloha je o 56 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Sokolovciach. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 rodinných domov v Sokolovciach. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903641.., uveďte číslo ponuky ZR-18...

Pozícia realitnej ponuky

184.990,- €
Cena nehnuteľnosti 33.000,- € 1.350.000,- €
410 m²
Rozloha pozemku 100 m² 7357 m²
112 m²
Zastavaná plocha 42 m² 531 m²
200 m²
Úžitková plocha 42 m² 488 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku410 m²
Zastavaná plocha112 m²
Úžitková plocha200 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Stavholopriestor
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Terasaáno - 2
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené zYtong
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-180004 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny