Priestranný podpivničený rodinný dom 5+5, Banka pri Piešťanoch

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Banka
Ulica.: Tehelná
260 m²
440 m²
úplne prerobený
predaj - Rodinný dom
259.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

62006x zobrazená v zozname / 7533x zobrazená detailne / 278x zobrazená detailne tento mesiac

179147 - Ponúkame Vám na predaj kompletne zrekonštruovaný priestranný, čiastočne podpivničený 5 izbový rodinný dom postavený na vlastnom pozemku o veľkosti 440 m2, nachádzajúci sa v obci Banka, len 1 kilometer od kúpeľného mesta Piešťany. Dom je postavený z tehly a Itongu (nadstavba), a v roku 2019 prešiel kompletnou rekonštrukciou, pri ktorej bolo prerobené celé prízemie, elektroinštalácia, urobená bola nadstavba, nová strecha, uložená nová krytina a odkvapový systém. Rodinný dom bol komplet zateplený s novou fasádou. Na dome boli osadené nové plastové okná, interiérové a vchodové dvere, v interiéri na prízemí uložené nové plávajúce podlahy a dlažby, spravené nové elektrické kúrenie. Dom má na prízemí jednu kúpeľňu so sprchovacím kútom a WC. Súčasťou domu je aj letná kuchyňa s prípojkami vody a odpadu a vykurovaním na tuhé palivo. Prízemie domu je vykurované elektrickým kúrením, ale je tu možnosť prikurovania pieckou, ktorá sa nachádza v obývačke. Nehnuteľnosť je napojená na všetky IS. Dom sa predáva čiastočne zariadený s novu kuchynskou linkou vyrobenou na mieru. V pivnici sa nachádza jedna zariadená miestnosť, skladový priestor a bojler na ohrev TÚV.

Zrušením povalového priestoru a nadstavbou vznikla nová bytová jednotka s obývacou izbou spojenou s kuchyňou, dvomi spálňami, dvomi kúpeľňami a šatníka. V nadstavbe, ktorú treba dokončiť a môže aj mať samostatný vchod zo zadnej časti domu, je spravená elektrika, dotiahnutá voda a odpady. Nehnuteľnosť sa nachádza v obci s dobrou občianskou vybavenosťou. IDEÁLNE BÝVANIE pre viacčlennú rodinu, alebo podnikanie, len pár minút od centra kúpeľného mesta. Maklér odporúča!!

Cena - 290.000,-€



Ďalšie informácie Vám radi poskytneme na telefónom čísle alebo na e-mail adrese

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme, uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

V cene nehnuteľnosti je:


- kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti,
- vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy
- uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností
- uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve
- poradenstvo / vybavenie financovania
- poistné poradenstvo / vybavenie poistenia

Spolupracujeme so všetkými bankami a stavebnými sporiteľňami na Slovensku.

Premýšľate nad predajom / prenájmom nehnuteľnosti?

VOLAJTE NA ČÍSLO:



Ďalších viac ako 400 nehnuteľností nájdete na vasereality.sk. Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Banke na ulici Tehelná

Inzerovaný rodinný dom na ulici Tehelná v Banke v cene 259.990,- € je o 188.721 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Banke. Rozloha je o 45 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Banke. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 rodinných domov v Banke. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903641.., uveďte číslo ponuky ZR-17...

Pozícia realitnej ponuky

259.990,- €
Cena nehnuteľnosti 33.000,- € 1.350.000,- €
440 m²
Rozloha pozemku 100 m² 7357 m²
120 m²
Zastavaná plocha 42 m² 531 m²
260 m²
Úžitková plocha 42 m² 488 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku440 m²
Zastavaná plocha120 m²
Úžitková plocha260 m²
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-179147 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny