Novší rod.dom s krásnym veľkým pozemkom 1845 m2, v obci Vysoká pri Mor

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Stupava
1845 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - Rodinný dom
Cena v RK Cena dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

16361x zobrazená v zozname / 2475x zobrazená detailne / 1738x zobrazená detailne tento mesiac

TU reality Malacky ODPORÚČA:


- 25 km od Bratislavy, 15 km od hraníc s Rakúskom...
- super ponuka...na predaj v obci Vysoká pri Morave, v slepej uličke, 10 minút do centra obce pešou chôdzou,rozlohovo veľmi priestranný a komplet zrekonštruovaný 4. izb.rod.dom ( kolaudácia - prízemie v roku 1950 a nadstavba v roku 2006)s krásnou veľkou záhradou,kľudne aj s MOŽNOSŤAMI FARMÁRČENIA (POVOLENIE NA REGISTROVANÚ. FARMU VYBAVENÉ) s otvorenou letnou kuchynkou na posedenie, s možnosťami parkovania na pozemku + možnosti parkovania aj pred domom, pre ďalšie 2 autá... prípadne sa dajú na pozemku postaviť aj dva ďalšie rod.domy..so samostatnými vstupmi na pozemok...alebo využívať pozemok len ako na rodinnú rekreáciu...
- pozemok má rozlohu: 1845 m2, zastavaná plocha domu je 106 m2, obytná plocha 160 m2...
- ČLENENIE DOMU:.
- prízemie: vstupná hala, priestranná otvorená kuchyňa s jedálňou, obývačka s novým krbom na drevo, detská izba,kúpelňa so sprchovacím kútom s vaničkou a s toaletou Geberit, pri interiér.schodoch sa nachádza ešte technická miestnosť ( kotolňa s novým plyn.kotlom PROTHERM a so zásobníkom).
- 1.poschodie je členené nasledovne: chodbička, odkial je východ na veľkú terasu o rozlohe cca 25 m2, spálňa so vstavanou skriňou a detská izba s korkovou podlahou a so sadrokartón.stropmi, detskú izbu je možné predeliť aj na dve izby,kúpeľňa s toaletou a s vaňou. Nad týmto poschodím sa nachádza ešte priestranná povala.
- TECHNICKÉ ÚDAJE DOMU:
- Kúrenie: nový plyn.kotol so zásobníkom na ohrev teplej vody a na kúrenie
- chodba 1.poschodie - klimatizačné zariadenie
- voda: obecná pitná voda, 1x studňa kopaná
- odpadová voda je riešená kanalizáciou
- strecha sedlová, pálená škridla zn. BRAMAC
- tehlový rod.dom v kombinácii YTONG ( nadstavba)
- kvalitné drevené okná v celom dome,
- kvalitná podlaha – nezničiteľná drevená podlaha v izbách a v kuchyni, v kúpelniach dlažba
- k dispozícii je aj internet

POZEMOK:


- parkovacie možnosti,dva ďalšie murované domčeky ktoré slúžia, jedna na odkladanie náradia, dreva, prípadne ako garáž, druhá môže slúžiť na podnikanie ( kozmetický, kadernícky, manikúra pedikúra, alebo aj ako masérsky salón)
- vzadu je ustajnenie a výbeh pre koníkov
- nehnuteľnosť môže byť zaujímavá aj pre ľudí, ktorí rozmýšlajú nad založením menšej farmy s chovom úžitkových zvierat( nehnutelnosť je registrovanou farmou),
prípadne aj pre developera, keže na pozemku sa dajú postaviť ďalšie 2-3 rodinné domy, vchod na pozemok. bude potom zo zadnej strany)
- mesačné náklady vychádzajú na 160 eur ( pre 4.člennú domácnosť, vrátane vody, elektriny a plynu )
- Nehnuteľnosť je okamžite obývateľná bez väčších úprav. V blízkosti ( do 10-12 minút peši) sa nachádza všetka potrebná občianska vybavenosť. Materská škôlka, základná škola, detské ihriská, lekáreň, potraviny.. priame autobusové spojenie do Ba a Ma.
- KONTAKT: Diana Novotná
- Energetický certifikát (A-F) nie je vyhotovený.
- CENA DOHODOU!!!!
- ochotne Vám BEZPLATNE poradíme a pomôžeme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti prostredníctvom našich certifikovaných finančných poradcov...
- v prípade záujmu kontaktujte prosím : DIANA NOVOTNÁ , alebo mailom

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Stupave

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 rodinných domov v Stupave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421 41.., uveďte číslo ponuky ZR-51...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1845 m²
Poschodieneuvedené
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-51916 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.