OBCHODNY PRIESTOR NA PRENAJOM, UL.FEJOVA, KE-JUH

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Juh
Lokalita.: Košice - mestská časť Juh
Ulica.: Fejova
100 m²
čiastočne prerobený
prenájom - Obchodné priestory
900,- €/mes. VYBORNA LOKALITA
Ponúknite vlastnú cenu

15700x zobrazená v zozname / 1415x zobrazená detailne / 264x zobrazená detailne tento mesiac

JOZUE REALITY v zastúpení s Ing. Milanom Drotárom ponúka na prenájom obchodný priestor na ul. Fejova v blízkosti Auparku.
Obchodný priestor v polyfunkčnej budove sa nachádza na prízemí. Priestor má dva prístupu, čo umožní prístup pre zákazníkov a zamestnancov.
Výmera priestoru je 100m2. V priestore je možné meniť priečky, priestor je bez výkladu.
V rámci priestoru sa nachádza aj kuchynka, sociálne zariadenie so sprchou. Rekonštrukcia objektu zahŕňa plastové okná, dlažbu, sadrokartonové stropy.
V objekte je optika. Kúrenie je paušálne cc.a 150,-eur mesačne. Elektrický merač je samostatný pre daný objekt.
Cena za prenájom objektu je 900,-eur mesačne plus kúrenie a elektrina. K cene sa nezapočítava DPH

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.
Kladieme dôraz na BEZPEČNOSŤ predaja - naše zmluvy sú autorizované advokátskou kanceláriou, ktorá ručí za ich vyváženosť a právnu relevantnosť.


Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Košiciach - Juh na ulici Fejova

Inzerovaný obchodný priestor na ulici Fejova v Košiciach - Juh v cene 900,- €/mes. je o 104 € lacnejší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Košiciach - Juh. Rozloha je o 373 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Košiciach - Juh.

Podrobné informácie

Celková rozloha100 m²
Úžitková plocha100 m²
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Zariadenienezariadený

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MDD-263 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny