Obytný alebo podnikateľský priestor na prenájom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Galanta
Ulica.: Pekárska
78 m²
prenájom - 2-izbový byt
500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

13001x zobrazená v zozname / 731x zobrazená detailne / 345x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária DOBRÉ REALITY s r. o. ponúka na prenájom priestory, nachádzajúce sa v rodinnom dome v meste Sereď, okres Galanta. Prenajímané priestory sú k dispozícii priamo v centre mesta, avšak na nie veľmi rušnej ulici. V blízkosti sa nachádzajú obchody, úrady, kostol aj miesta na dokonalý oddych.

Mesto Sereď má veľmi dobrú občiansku vybavenosť s výbornou dopravnou dostupnosťou do okolitých obcí aj väčších miest. V meste sa nachádza viacero kultúrnych pamiatok a veľa možností na kultúrne, spoločenské aj športové vyžitie.

Prenajímané priestory so samostatným vstupom z ulice možno využívať na bývanie (dvojizbový byt) alebo aj na podnikateľské účely a pozostávajú zo štyroch miestností-dvoch izieb, kuchyne a kúpeľne s WC. V miestnostiach sú plastové okná a laminátové podlahy. Izby sú zariadené posteľami a súčasťou vybavenia sú aj skrine. Kuchyňa je vybavená elektrickým sporákom, kuchynským nábytkom a práčkou. Priestory sú ideálne pre 3 ľudí, maximálne 6 osôb. Úžitková plocha prenajímaných priestorov je 78 m2.


Dispozičné členenie:



1. Vstupná chodba

2. Spálňa


3. Kuchyňa
4. Spálňa/ obývacia izba s výhľadom do záhrady

5. Kúpeľňa s WC




Vzdialenosti:



Sereď-Galanta: 13 km

Sereď-Trnava: 16 km


Sereď-Nitra: 31 km
Sereď-Bratislava: 61 km

Sereď-Šaľa: 21 km





Cena prenájmu: 500€/mesiac vrátane energií.




V prípade záujmu ma, prosím, kontaktujte na mob. č.: alebo e-mailom:

Nech sa páči, tu sa o mne dozviete viac: https://profilmaklera.sk/bc-zlatica-gregorova/



Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha78 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky