Opatija-Ičići trojizbový luxusný byt v blízkosti mora na predaj !

Štát.: Chorvátsko
Mesto.: Rijeka
Lokalita.:
80 m²
1
3
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
412.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

77276x zobrazená v zozname / 3600x zobrazená detailne / 130x zobrazená detailne tento mesiac

Opatija-Ičići top nehnuteľnosť v top lokalite!

Táto výnimočná nehnuteľnosť sa nachádza necelých 100 metrov od promenády Opatija Lungo Mare.Byt sa nachádza na 1. poschodí v novostavbe s celkom 4 bytmi. Krásne zdobený interiér a veľmi funkčné usporiadanie apartmánu s veľkými presklenými stenami a výhľadom na prístav v Ičići robia túto nehnuteľnosť skutočne výnimočnou na opatijskom trhu s nehnuteľnosťami. Byt s rozlohou 80 m2 je ideálne rozdelený na obývaciu izbu, kuchyňu a jedáleň, ako aj dve spálne, z ktorých každá má vlastnú kúpeľňu. Poloha Poloha a poloha je hlavným prínosom tejto skutočne špeciálnej nehnuteľnosti.

Či už hľadáte svoj druhý domov, kde sa plánujete zdržiavať príležitostne, alebo hľadáte investičnú nehnuteľnosť, táto nehnuteľnosť s takmer ideálnym výkonom nechá málokoho ľahostajným!

!!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!!

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Celková rozloha80 m²
Poschodie1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-700837 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.