☀Pakoštane(HR) – Luxusný penthouse so strešnou terasou

Štát.: Chorvátsko
Mesto.: Pakoštane
Lokalita.: Pakoštane
126 m²
3
5
áno
áno
áno
predaj - 5 a viac izbový byt - Novostavba
370.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

19868x zobrazená v zozname / 693x zobrazená detailne / 147x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 4 izbový, 3 poschodový penthouse, ktorý sa nachádza na prvom, druhom a treťom poschodí modernej novostavby v centre Pakoštanu.
Byt s obytnou plochou 105 m2 (celková čistá úžitková plocha bytu s príslušenstvom je 126,20 m2), pozostáva z;
- na prvom poschodí: chodba, kúpeľňa, "open space" kuchyňa s jedálňou a obývacou izbou s výstupom na krytý balkón 8,80 m2 (0,5 / 4,40 m2) a vnútorné schodisko vedúce na druhé podlažie;

- na druhom poschodí: chodba, dve kúpeľne, tri spálne, krytý balkón 8,80 m2 (0,5 / 4,40 m2) a vnútorné schodisko vedúce na tretie poschodie;

- na treťom poschodí sa nachádza strešná terasa o rozlohe 48 m2 (0,25 / 12 m2) vybavená prípojkami vody a elektriny, kde je možné za príplatok nainštalovať "jacuzzi" z ktorej si môžete vychutnať výhľad na more, ostrovy a staré mesto.
K bytu je možné dokúpiť vonkajšie parkovacie státie za 7 500,00 eur a/alebo garážové státie za 15 000,00 eur.
Byt sa predáva nezariadený, vybavený klimatizáciou, podlahovými krytinami (talianska keramická dlažba) a plne vybavenou kúpeľňou.
Kúpeľňa bude vybavená podlahovým kúrením a po dohode s investorom je možné priplatiť si inštaláciu podlahového kúrenia v celom byte.
Všetky okenice na budove budú vyrobené z kvalitného PVC s elektrickými zdvíhačmi žalúziami. Vchodové dvere budú bezpečnostné a protipožiarne a budova bude vybavená všetkými modernými „smart“ zariadeniami (vrátnik HikVision...)
Všetky dominanty budovy: terasy, lodžie a balkóny budú vybavené kvalitnými presklenými stenami .
Architektúra tejto budovy z nej robí jeden z esteticky a vizuálne najočakávanejších projektov v tejto oblasti. Budova sa nachádza v samom centre Pakoštanu, v tichej lokalite, 300 m od mora a pláže, na ktorú vedie slepá ulica, ktorá zabezpečuje intimitu priestoru.
Stavba je postavená na mierne strmom teréne, ktorý z vyšších podlaží poskytne pekný výhľad, najmä však zo strešnej terasy.
V tej istej budove sú na predaj ďalšie tri byty: jednopodlažné prízemie so záhradou a bazénom 91,80 m2; jednopodlažný 74,40 a dvojpodlažný 71,80 m2.
Cena bytov pre kupujúcich, ktorí plánujú spoluinvestovať do projektu (partnerstva), podlieha dodatočnej dohode a podmienkam financovania.
Za byty sa plánuje zaplatiť v dvoch alebo troch splátkach. Plánované ukončenie prác je do konca roka 2024.

https://hr-reality.com/nehnutelnost/%e2%98%80pakostanehr-luxusny-penthouse-so-stresnou-terasou-%e2%98%80%f0%9f%90%ac%f0%9f%8f%96/

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Celková rozloha126 m²
Úžitková plocha126 m²
Počet poschodí3
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Balkónáno
Lódžiaáno
Terasaáno
Garážáno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-12189 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.