Zrekonštruovaný svetlý 3 izbový byt so zasklenou loggiou, Modra

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Modra
Ulica.: Dukelská
74.66 m²
4
3
3
po rekonštrukcii
áno
nie
áno
predaj - 3-izbový byt
165.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

17504x zobrazená v zozname / 642x zobrazená detailne / 368x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária EPIC HOME Vám ponúka na predaj pekný, priestranný 3 izbový byt s logiiou vo vyhľadávanej lokalite čarovného mesta - Modra.

Tento svetlý byt sa nachádza v top v mestskej časti Modra-stred s kompletnou občianskou vybavenosťou, disponuje celkovou plochou až 74.66 m2 vrátane príslušenstva a pivnice, z toho úžitková plocha bytu je 63,16 m2 a skutočnou výhodou tejto nehnuteľnosti je neobvykle veľká pivnica v suteréne domu o veľkosti až 11,50 m2. Samotný byt sa nachádza na 3. poschodí v 4. poschodovom zateplenom tehlovom bytovom dome. Na poschodí susedíte len s jedným bytom. Byt je kompletne prerobený, celý byt prešiel kompletnou rekonštrukciou od podláh, cez výmenu okien, kuchyne, dispozície kúpeľne a WC, nová elektrina.

Dispozícia:


Byt pozostáva z troch samostatných obytných miestnosti, vzdušná priestranná kuchyňa s klimatizáciou, samostatná kúpeľňa s vaňou, WC, chodba, loggia + pivničná kobka. Obývacia izba a kuchyňa sú orientovaný na juhovýchodnú stranu a sú pekne medzi sebou vzdušne prepojené. Spálňa a detská izba sa nachádzajú v nočnej kľudnej zóne na druhej strane bytu.

17,27 m2 Obývacia izba


12,77 m2 Kuchyňa
11,50 m2 Spálňa

11,42 m2 Izba


03,86 m2 Kúpelňa
00,94 m2 WC

+ loggia
+ pivnica 11,50 m2

pozrite si aj virtuálnu prehliadku:
https://my.matterport.com/show/?m=JtcQzAknd9p

Bytový dom je zateplený, prešiel rekonštrukciou, postavený je z tehly s rovnou strechou. Vstupná brána je na čip, vymenené boli stúpačky v dome. Dom nemá výťah. Napojený na všetky inžinierske siete. Internetový provider a káblová televízia je od UPC, tiež Telekom optika.

Okolie:


Bytový dom je situovaný vo vyhľadávanej lokalite s vynikajúcou občianskou vybavenosťou. Bytový dom sa nachádza prakticky v centre mesta Modry, kde máte všetko na dosah ruky. V blízkej dostupnosti nájdete školy, škôlky, parky, sídliská a ihriská. Obchodný dom, pošta, mestský úrad, nemocnica, či potraviny sa nachádzajú do 2 minút pešo od domu. Autobusová zástavka sa nachádza na oboch stranách hlavnej cesty Dukelská. Medzimestská doprava je prepojená smerom do Pezinku, alebo Bratislavy. V neďalekej dostupnosti autom je rekreačná oblasť Harmónia, či Zochova chata, alebo Malé Karpaty. Mesto modra je veľmi vyhľadávaná lokalita pre oddych, kultúrne vyžitie, vínne slávnosti. Lokalita je tichá a bezpečná. Parkovanie je zabezpečené pod bytovým domom, poprípade v okolí bytového domu.

Mesačný zálohový predpis na byt: 213EUR/ 4 osoby



V prípade vážneho záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.

Teším sa na Vás,



E:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Modre na ulici Dukelská

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Dukelská v Modre v cene 165.000,- € je o 6.610 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Modre. Rozloha je o 1 meter väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Modre. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 3-izbového bytu v Modre. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911.., uveďte číslo ponuky ZR-80...

Pozícia realitnej ponuky

165.000,- €
Cena nehnuteľnosti 140.000,- € 298.700,- €
74.66 m²
Celková rozloha 64.4 m² 165 m²
74.66 m²
Úžitková plocha 52.41 m² 165 m²

Kontaktujte

Mgr. Michal Gróf, RSc.

EPIC HOME

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

EPIC HOME

Dr. Vladimíra Clementisa 3222/10, Bratislava 821 02

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha74.66 m²
Úžitková plocha74.66 m²
Poschodie3
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-803408 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny