POD RÁBLOM - BYTY

Štát.: Slovensko
Mesto.: Hlohovec
Lokalita.: Dvorníky
3
nie
verejný vodovod
nie
nie
áno
predaj - Výstavba bytov - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

27588x zobrazená v zozname / 1705x zobrazená detailne / 295x zobrazená detailne tento mesiac

Vaše hodnotenie ponuky

Nebudete hodiny cestovať na vidiek, nemusíte sa tlačiť v meste. Bývanie v Dvorníkoch už nebude ako doposiaľ, bude lepšie.
Vitajte v novej modernej štvrti – zoznámte sa s bývaním POD RÁBLOM.
V obklopení prírody objavte pokoj, ktorý Vám poskytne tento nový domov. Nájdete ho v úspornom, nízkoenergetickom, murovanom bytovom dome. Úpravy exteriéru a celého okolia doplní výsadba trávnika, drevín a okrasných rastlín. Samozrejmosťou bude verejné osvetlenie, kamerový systém, dostatok parkovacích miest.
Vo výstavbe I. etapy prinášame aj cenovo dostupnejšiu formu bývania - bývanie v byte. Tri nízkoenergetické bytové domy s ponukou priestranných jedno až trojizbových bytov spolu poskytnujú 66 bytov s moderným usporiadaním priestoru.
K úsporám energií výrazne prispeje systém rekuperácie vzduchu a podlahové vykurovanie celého bytu poháňané tepelným čerpadlom.
Tak vstúpte domov.

Výber lokality nie je náhodný. Výborná dostupnosť do okolitých miest Hlohovec, Sereď, Trnava a Nitra, vybavenosť a možnosti v obci boli základnými požiadavkami ovplyvňujúcimi výber. Obe obec Dvorníky spĺňa dokonale. Okolitá príroda a výhľad na blízky les presvedčí aj Vás o dokonalosti bývania POD RÁBLOM.

Štádium výstavby ŠTANDARD Vám ponúka nasledovné - keramická dlažba, laminátové podlahy, interiérové dvere so zárubňami, obklady, sanita, maľovka.
Pokiaľ budete mať záujem o rozšírenú ponuku s kuchynskou linkou a vstavanými spotrebičmi, cena sa dokalkuluje podľa výberu použitých materiálov.

Vybrali ste si? Ak áno, zabezpečíme rezerváciu Vami zvolenej nehnuteľnosti s rezervačným poplatkom 2.500 €. V priebehu nasledujúcich 30 dní pripravíme na podpis zmluvu o budúcej kúpnej zmluve. Po jej podpise uhradíte platbu 15% z kúpnej ceny nehnuteľnosti. Táto platba zahŕňa aj Váš už uhradený rezervačný poplatok. Zvyšná časť kúpnej ceny sa uhradí ako posledná platba po skolaudavaní nehnuteľnosti z vlastných zdrojov alebo pomocou hypotekárneho úveru.

Podrobné informácie

Začiatok2023
Počet66
Výmera33 - 58 m²
Počet poschodí3
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Vykurovanievlastné
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Mičíková Reality, s.r.o.
Kalvária 3, Nitra 949 01

Realitná kancelária je overeným členom ZRKS

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska
+421905.. zobraziť +421 905 523 619
Ing. Juraj Furka

Ing. Juraj Furka

0903042.. zobraziť 0903 042 777
backOFFICE.Sk