POD RÁBLOM - DVORNÍKY

Štát.: Slovensko
Mesto.: Hlohovec
Lokalita.: Dvorníky
verejný vodovod
nie
230V
áno
predaj - Výstavba bytov - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

28019x zobrazená v zozname / 1978x zobrazená detailne / 316x zobrazená detailne tento mesiac

Vaše hodnotenie ponuky

Nebudete hodiny cestovať na vidiek, nemusíte sa tlačiť v meste. Bývanie v Dvorníkoch už nebude ako doposiaľ, bude lepšie.

Vstúpte do novej komunity, vitajte v novej modernej štvrti – zoznámte sa s bývaním POD RÁBLOM.

V obklopení prírody objavte pokoj, ktorý Vám poskytne tento nový domov.
Jednoznačnými výhodami ponuky je skutočnosť, že ide o novovybudovanú lokalitu v tichej, okrajovej časti obce, mimo hlavného ťahu, s nádhernými výhľadmi na okolitú prírodu, čo ocenia najmä klienti, ktorí preferujú komorné bývanie, ale zároveň je pre nich dôležitá dostupnosť mesta so všetkými jeho benefitmi.
Úpravy exteriéru a celého okolia doplní výsadba trávnika, drevín a okrasných rastlín. Samozrejmosťou bude verejné osvetlenie, kamerový systém, dostatok parkovacích miest.

Projekt ponúka 26 nízkoenergetických, 4 izbových, murovaných rodinných domov v radovej zástavbe, ktoré disponujú zastavanou plochou o výmere 130 m2, úžitkovou plochou 111 m2, rozloha pozemku 400 m2.

Pokiaľ uprednostňujete samostatne stojaci bungalov, v projekte sa nachádza 10 rodinných domov so zastavanou plochou 159 m2, úžitkovou plochou 128 m2 a pozemkom o rozlohe 806 m2.


Vo výstavbe I. etapy prinášame aj cenovo dostupnejšiu formu bývania - bývanie v byte.
Tri nízkoenergetické, murované bytové domy s ponukou priestranných jedno až trojizbových bytov spolu poskytnujú 66 bytov s moderným usporiadaním priestoru.

Tak vstúpte domov.

Výber lokality nie je náhodný. Výborná dostupnosť do okolitých miest Hlohovec, Sereď, Trnava a Nitra, vybavenosť a možnosti v obci boli základnými požiadavkami ovplyvňujúcimi výber. Obe obec Dvorníky spĺňa dokonale. Okolitá príroda a výhľad na blízky les presvedčí aj Vás o dokonalosti bývania POD RÁBLOM.

Štádium výstavby ŠTANDARD Vám ponúka nasledovné - keramická dlažba, laminátové podlahy, interiérové dvere so zárubňami, obklady, sanita, maľovka.
Pokiaľ budete mať záujem o rozšírenú ponuku s kuchynskou linkou a vstavanými spotrebičmi, cena sa dokalkuluje podľa výberu použitých materiálov.

Vybrali ste si? Ak áno, zabezpečíme rezerváciu Vami zvolenej nehnuteľnosti s rezervačným poplatkom za byt 2.500 € a za dom 5.000 €. V priebehu nasledujúcich 30 dní pripravíme na podpis zmluvu o budúcej kúpnej zmluve. Po jej podpise uhradíte platbu 15% z kúpnej ceny nehnuteľnosti. Táto platba zahŕňa aj Váš už uhradený rezervačný poplatok. Zvyšná časť kúpnej ceny sa uhradí ako posledná po skolaudavaní nehnuteľnosti z vlastných zdrojov alebo pomocou hypotekárneho úveru.

Podrobné informácie

Začiatok2023
Počet102
Výmera33 - 159 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Vykurovanieáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ziné
Zateplený objektáno
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-3 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Mičíková Reality, s.r.o.
Kalvária 3, Nitra 949 01

Realitná kancelária je overeným členom ZRKS

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska
+421905.. zobraziť +421 905 523 619
Ing. Juraj Furka

Ing. Juraj Furka

0903042.. zobraziť 0903 042 777
backOFFICE.Sk