Podnikateľské priestory v srdci Šale na prenájom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Šaľa
Lokalita.: Šaľa
Ulica.: Hlavná
30 m²
prenájom - Zvláštne nehnuteľnosti
400,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2674x zobrazená v zozname / 301x zobrazená detailne / 301x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária DOBRÉ REALITY s r. o. ponúka záujemcom komerčné a prevádzkové priestory na prenájom. Vaše budúce podnikanie sa nachádza v meste Šaľa (Nitriansky kraj). Ponúkané priestory sú súčasťou nového polyfunkčného objektu vo dvore, v centre mesta na pešej zóne. Situované sú na prvom poschodí s výťahom. V tomto modernom objekte sa nachádza niekoľko firiem a tá vaša môže byť jednou z nich.


Sympatické priestory na prenájom pozostávajú z dvoch miestností s celkovou úžitkovou plochou 30 m2 s príslušenstvom. Sú priam ideálne na zriadenie kancelárie, IT služby a pod. K prenajímanému priestoru patrí aj samostatné sociálne zariadenie + moderná chodba, ktorú možno využívať na príjemné posedenie pre návštevníkov (klientov).


Parkovanie je dostupné bezprostredne pri budove. V blízkosti polyfunkčného objektu sa nachádzajú obchody, služby, úrady, reštaurácie, kaviarne aj relaxačná zóna "Babičkin dvor" v objatí zelene.

Dispozícia priestoru:



1. Vstup do budovy

2. Výťah /schodisko


3. Chodba s posedením
4. Sociálne zariadenie

5. Miestnosť na prenájom


6. Miestnosť na prenájom



Vzdialenosti:


Šaľa-Galanta: 15 km
Šaľa-Sereď: 24 km

Šaľa-Nitra: 41 km


Šaľa-Bratislava: 80 km


Využite túto šancu na podnikanie v príjemnej časti mesta Šaľa za 400€/mesiac + 50€ za energie.

V prípade záujmu ma, prosím, kontaktujte na mob. č.: alebo e-mailom:

Nech sa páči, tu sa o mne dozviete viac: https://profilmaklera.sk/bc-zlatica-gregorova/

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu zvláštnej nehnuteľnosti v Šali na ulici Hlavná

Inzerovaný zvláštnu nehnuteľnosť na ulici Hlavná v Šali v cene 400,- € má priemernú cenu zvláštnej nehnuteľnosti v Šali. Rozloha má priemernú rozlohu zvláštnej nehnuteľnosti v Šali.

Podrobné informácie

Úžitková plocha30 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300046991 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.