Polyfunkčný objekt, Trenčín, Zámostie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Zámostie
937 m²
2560 m²
predaj - Pozemky - komerčné
Cena v RK dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

21638x zobrazená v zozname / 1894x zobrazená detailne / 249x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj polyfunkčný objekt , situovaný v zastavanom území mesta , v obchodno - obytnej zóne mesta Trenčín, v časti za Zámostie .
Lokalita sa nachádza v priamej náväznosti a tesnej blízkosti diaľničného privádzača . Objekt postavený v roku 2005, pozostáva s administratívnej budovy , haly a spevnenej plochy určenej na parkovanie . Hala do tvaru L o výmere 613m2 , je jednopodlažná so sedlovou strechou , má desať vstupných brán . Administratívna budova o výmere 324 m2, je určená na sociálne a administratívne účely . Stavba má jedno nadzemné podlažie so sedlovou strechou. Pôdorys je obdĺžnikový. Na podlaží sú 3 kancelárie, miestnosť serveru, kuchynka, WC, sprcha, miestnosť pre prevádzkový personál a šatňa, v ktorej je umiestnená kotolňa pre celú budovu . Vybavenosť pozemku - prístup z vybudovaných komunikácií, možnosť napojenia na rozvody elektrickej energie, slaboprúdové rozvody, vodovod, kanalizáciu a plyn. Objekt môže slúžiť ako výrobná hala , obchodné či skladové priestory . v roku 2023 bola nainštalovaná fotovoltická elektráreň o výkone 20 Kw. Výborná lokalita a dostupnosť , napojenie na všetky IS, blízkosť diaľnice , ponúkajú mnoho využití tohto objektu. Taktiež podľa UPI je na pozemku možnosť bytovej výstavby do výšky 4 podlaží. Znalecký posudok je aktuálne vypracovaný a veľmi radi ho záujemcovi poskytneme.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja komerčného pozemku v Trenčíne na ulici Zámostie

Rozloha komerčného pozemku 2560 m2 je o 394 metrov menšia ako je priemerná rozloha komerčného pozemku v Trenčíne.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2560 m²
Celková rozloha2560 m²
Úžitková plocha937 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-757629-4 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.