Ponuka jedinečného pozemku na výstavbu Detva

Štát.: Slovensko
Mesto.: Detva
Lokalita.: Horný Tisovník
500 m²
predaj - Pozemky - bývanie
12.500,- €
25,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

8286x zobrazená v zozname / 988x zobrazená detailne / 318x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte miesto pre váš budúci domov, chatu, alebo chcete investovať do nehnuteľnosti s vysokým potenciálom? Predstavujeme vám exkluzívny pozemok nachádzajúci sa v malebnej oblasti pri obci Horný Tisovník okres Detva, ktorý ponúka neopakovateľnú kombináciu prírodného kľudu a moderného komfortu.

Kľúčové vlastnosti pozemku:


• Účel využitia: Pozemok je oficiálne určený na výstavbu obytných objektov, či už pre rodinný dom alebo rekreačnú chatu, a tiež je to atraktívna investičná príležitosť.
• Lokalita v prírode: Umiestnený v krásnej a čistej prírode, tento pozemok poskytuje útočisko pre tých, ktorí hľadajú pokoj a súkromie, ďaleko od mestského ruchu.
• Prístupové cesty: Výhodou je priamy prístup po cestách Slovenskej republiky, čo zabezpečuje jednoduchú dostupnosť. Vlastná prístupová cesta v podielovom
spoluvlastníctve
• Elektrická prípojka: Slovenské elektrárne (SSE) už schválili bod pre pripojenie na elektrickú sieť, pričom vedenie sa nachádza na susednom pozemku.
• Voda: Pre vaše pohodlie a nezávislosť bude voda zabezpečená vlastnou vŕtanou studňou.
• Prírodné prostredie: V bezprostrednej blízkosti pozemku sa nachádza množstvo lesnej zveriny, kone a nechýba ani riečka, ktorá pridáva k čarovnú atmosféru lokality.
• Rekreácia a relax: Pre milovníkov kúpania a wellness je tu celoročná možnosť využitia Aquatermal Strehová/Vieska vzdialené len 25 km , turistika, a cyklotrasy.
Flexibilná plocha: Pozemok je voliteľný v rôznych veľkostiach od 500 m² až
do 3000 m², podľa osobných preferencií a potrieb.
Tento pozemok predstavuje ideálnu príležitosť pre tých, ktorí túžia po spojení s prírodou a zároveň si potrpia na moderné pohodlie. Predstavte si, že každé ráno sa prebúdzate do pokojného spevu vtákov a vychutnávate si nádherný výhľad na okolitú prírodu.
Neváhajte a vytvorte si svoje vlastné útočisko alebo investujte do pozemku s obrovským potenciálom rastu hodnoty. Je to investícia, ktorá spojuje nielen finančné výhody, ale aj neoceniteľnú životnú kvalitu. Kontaktujte nás a staňte sa majiteľom kúska raja na zemi.
Vaša príležitosť na vytvorenie domova snov alebo múdra investícia je tu. Pridajte sa k spokojným majiteľom pozemkov v tejto vyhľadávanej lokalite
video
https://www.youtube.com/watch?v=Yzhr0aJVztA

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Hornom Tisovníku

Rozloha pozemku na bývanie 500 m2 je o 3285 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Hornom Tisovníku.

Pozícia realitnej ponuky

12.500,- €
Cena nehnuteľnosti 10,- € 185,- €
500 m²
Rozloha pozemku 500 m² 13237 m²

Kontaktujte

Ing. Vlado ŠPACÍR

hovorím po slovensky Я говорить русский Ich spreche deutsch mluvim česky
0908765.. zobraziť 0908765890

REAL-SHOP s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

REAL-SHOP s.r.o.

Rákocziho 12 , Nové Zámky 940 01

0908.. zobraziť 0908765890 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku500 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-VL-82 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.