Ponúka na predaj administratívnu budovu

Štát.: Slovensko
Mesto.: Myjava
Lokalita.: Brezová pod Bradlom
463 m²
2
20
verejný vodovod
áno
230V
nie
áno
predaj - Budova
Cena v RK Dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

15720x zobrazená v zozname / 1129x zobrazená detailne / 314x zobrazená detailne tento mesiac

TIMA Real ponúka na predaj administratívnu budovu nachádzajúcu sa v Brezovej pod Bradlom, v areáli bývalej PFS. Budova prešla pred 3 rokmi čiastočnou rekonštrukciou, pretože majitelia zamýšľali urobiť v budove na 1. a 2. podlaží ubytovacie zariadenie pre robotníkov. Na týchto podlažiach je 20 izieb, niekoľko toaliet a spŕch a spoločenská miestnosť. Na prízemí budovy sa nachádza zdravotná ambulancia s čakárňou, vrátnica, vjazd do areálu, veľký svetlý reprezentačný priestor s kuchynkou a čiastočne prerobeným sociálnym zariadením, ktorý má rôzne možnosti využitia ( sklad, výrobný priestor, závodná kuchyňa,).

Celková zastavaná plocha je 463 m2. Prízemie 463 m3, prvé podlažie 411 m2, druhé podlažie 400 m2, Celková úžitková plocha budovy je 1274 m2.

V budove je nové plynové kúrenie, radiátory, rozvody vody a odpadu, nová elektroinštalácia, nové požiarne rozvody, nové plastové okná, všade je keramická dlažba, keramický obklad vo WC a sprchách.

Neváhajte nás kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností a pre našich klientov zabezpečujeme kompletný právny servis. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej a bezpečnej realizácie obchodu. Ochotne Vám zabezpečia vypracovanie znaleckých posudkov, dokumenty pre kataster nehnuteľností, poradenský servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov.




Vaše hodnotenie ponuky

Kontaktujte

Bc. Patrik Šedivý

Bc. Patrik Šedivý

0910411.. zobraziť 0910 411550

TIMA Real, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

TIMA Real, s.r.o.

Hlavná 26/34, Michalská pasáž, Trnava 917 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Zastavaná plocha463 m²
Celková rozloha463 m²
Počet poschodí2
Počet izieb20
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Strechapôvodná
Oknáplastové
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-PS-34 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.