Ponúka na prenájom výrobno/skladový objekt v Púchove

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Púchov
250 m²
prenájom - Výrobné priestory
1,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3125x zobrazená v zozname / 313x zobrazená detailne / 313x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka na prenájom výrobno/skladový objekt, 250 m2 v Púchove. Areál závodu sa nachádza v tesnej blízkosti diaľničného privádzača diaľnice D 1 trasy Bratislava – Žilina, s dopravným napojením na štátnu hranicu s Českou republikou cestou I/49. Celková plocha je cca 250 m2, je to jeden ucelený priestor cca 150 m2 a tri samostatné priestory s chodbou cca 100 m2. Objekt je na prízemí, má pevnú betónovú podlahu, svetlá výška po osvetlenie 4 m, po strop 5 m, vstup je priamo z parkoviska cez dvojkrídlové dvere. Priestor má samostatné tri vstupy z chodby, betónové podlahy sú v jednej výške od parkoviska, elektrina 230/400 V, vykurovanie elektrické a teplovodné.

K danému priestoru je možné vyčleniť sociálne priestory ( po dohode a stavebnej úprave), možnosť parkovania pred priestorom, počet vyhradených miest podľa dohody. Cena v zmysle dohody podľa činnosti nájomcu, počtu parkovacích miest, prípadných úprav podľa požiadaviek nájomcu.

Výrobné priestory sa nachádzajú v uzavretom - stráženom areáli závodu v Púchove s 24 hodinovou ochranou majetku prostredníctvom vlastnej ochrany, s možnosťou využitia stravovania v závodnej jedálni, pripojenia sa na internet, ako aj služieb závodného zdravotného strediska. V areáli je centrálne vykurovanie, všetky energetické média, tiež je možné využiť služby logistiky a dopravy.:

V prípade bližších informácii volajte:




Marian Kašuba, M.B.A.


Váš partner v realitách


RADO Reality Group, s.r.o.


M |


Cena: Dohodou vid inzerát.




Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu výrobného priestoru v Púchove

Inzerovaný výrobný priestor v Púchove v cene 1,- € je o 792 € lacnejší ako je priemerná cena výrobného priestoru v Púchove. Rozloha je o 270 metrov menšia ako je priemerná rozloha výrobného priestoru v Púchove.

Podrobné informácie

Celková rozloha250 m²
Úžitková plocha250 m²
Statusaktívne
Vykurovanieáno
Parkovanieáno
Zateplený objektnie
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2581 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.