Ponúka pekný 3i byt na začiatku Petržalky, Vranovská ul, 67m

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
67 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
199.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

12171x zobrazená v zozname / 701x zobrazená detailne / 360x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj pekný 3,5i byt na Vranovskej ulici na začiatku Petržalky. Výmera bytu je 64,6 m2 + 2,5m2 balkón a nachádza sa na 1. poschodí v 8.podlažnom bytovom dome s výťahom. K bytu prislúcha murovaná pivnica na prízemí bytového domu. Orientovaný je na sever, juh a východ.
Pôvodne 3i byt bol v rámci kompletnej rekonštrukcie dispozične zmenený na 3,5i, pričom kuchyňa bola premiestnená do časti chodby a pôvodná kuchyňa je využívaná ako pracovňa. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky, spálne, detskej izby, pracovne, kuchyne, kúpeľne s WC a balkóna. V byte sú plastové okná s hliníkovými roletami a sieťkami proti hmyzu, plávajúca podlaha, resp. dlažba, nové bezpečnostné dvere. V celom byte sú menené elektrické rozvody (meď).
Bytový dom je zateplený s novou strechou (2023), novými vstupnými dverami a vymenenými stupačkami. Nachádza sa v lukratívnej lokalite na začiatku Petržalky (Stará Petržalka) v blízkosti Pečnianskeho lesa. Lokalita s množstvom zelene, športovísk, detských ihrísk a samozrejme výbornou občianskou vybavenosťou - obchody, reštaurácie, služby, lekáreň, kúpalisko, ZŠ, MŠ, MHD zastávka, železničná stanica Petržalka. Dobré parkovacie možnosti a výborná dostupnosť do centra mesta, ako aj na bratislavský obchvat.

Cena bytu je 199.000,-Eur.


Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum , alebo mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku67 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky