Luxusný dizajnový kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Furdekova
56.26 m²
12
3
3
úplne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
320.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

50780x zobrazená v zozname / 2091x zobrazená detailne / 351x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný svetlý 3-izbový byt, ktorý vás uchváti moderným nadčasovým dizajnom a luxusným prevedením použitých materiálov a zariadenia interiéru.

BYT
Byt bol kompletne zrekonštruovaný na jar 2023 podľa návrhu prestížneho interiérového štúdia architektov. Disponuje celkovou úžitkovou plochou 56,26 m2. Orientácia bytu je severovýchodná a nachádza sa na 3.poschodí z dvanástich. K bytu prislúcha murovaná pivnica s rozlohou 1,26 m2 a taktiež podiel na spoločnom priestore (8 m2), ktorý sa nachádza priamo na chodbe pred bytom.

Dizajnový 3-izbový byt pozostáva z 2 samostatných spální, chodby so skriňou a úložným priestorom, modernej dispozície kuchyne s prechodom do obývačky, 1 kúpeľne so sprchovým kútom, v ktorej je umiestnená aj práčka značky Whirlpool a z 1 samostatnej toalety. V kúpeľni aj toalete boli použité obklady s mramorovým vzorom.
Kuchyňa je plne vybavená spotrebičmi (elektrický sporák a elektrická rúra značky Bosch, digestor značky Elica) a taktiež chladničkou, mrazničkou a mikrovlnnou rúrou ako aj umývačkou riadu značky Bosch. Kúrenie bytu je zabezpečené radiátormi. Byt sa ponúka kompletne zariadený. Môžete tak prísť a začať si hneď naplno užívať bývanie v tomto jedinečnom byte.

BYTOVÝ DOM


Dom má novú fasádu, je zateplený a má novú bezpečnostnú bránu s otváraním na čip. Kamerový systém monitoruje spoločné priestory a exteriér bytovky, vďaka čomu je zabezpečená zvýšená ochrana a bezpečnosť. Parkovanie je verejné priamo pred bytovým domom.

LOKALITA


Začiatok Petržalky je mimoriadne obľúbená a vyhľadávaná lokalita. Je ideálna pre rodiny s deťmi, ale aj mladých ľudí, ktorí hľadajú pokojné bývanie s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti a zároveň rýchlym a jednoduchým napojením do centra mesta. V blízkom okolí sa nachádzajú viaceré základné školy, materská škôlka, potraviny, detské ihriská, reštaurácie aj kaviarne. Nadšencov športu poteší Petržalská plaváreň dostupná do pár minút. Okolie ponúka aj dostatok zelene a možnosti prechádzok. Bezprostredná blízkosť zástaviek MHD zabezpečuje pohodlné a rýchle spojenie s centrom mesta ako aj ostatnými mestskými časťami. Plne vybudovaná infraštruktúra a vysoká občianska vybavenosť je zárukou spokojného a kvalitného bývania.

#followtheriversfindyourhome

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Furdekova

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Furdekova v Bratislave - Petržalka v cene 320.000,- € je o 146.555 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. Rozloha je o 17 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 49 trojizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--8...

Pozícia realitnej ponuky

320.000,- €
Cena nehnuteľnosti 105.500,- € 397.000,- €
56.26 m²
Celková rozloha 55 m² 105 m²
56.26 m²
Úžitková plocha 55 m² 100 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha56.26 m²
Úžitková plocha56.26 m²
Poschodie3
Počet poschodí12
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Kúpeľňaáno
Balkónnie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB
Oknáplastové
Orientáciaseverovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--83 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny