Ponúkame dlhodobý prenájom 80m2 v centre mesta Ružomberok

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ružomberok
Lokalita.: Ružomberok
80 m²
neuvedené
prenájom - Kancelárie
600,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

8781x zobrazená v zozname / 1361x zobrazená detailne / 288x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na dlhodobý prenájom


- moderne zariadený 3 izbový apartmán priamo v historickom centre mesta v polyfunkčnej tehlovej budove.Parkovanie je zabezpečené priamo pri objekte na osvetlenom parkovisku s kamerovým systémom.
***Byt nie je vhodný pre rodiny s deťmi, študentov, ani domáce zvieratá.***
Reprezentatívny byt s rozlohou 85 m2 má 2 nepriechodné miestnosti a 1 priechodnú spojenú s vybaveným kuchynským kútom so spotrebičmi. Kúpeľňa so sprchou a WC. Interiér je decentne zariadený nábytkom,spotrebičmi,elektronikou.

Cena nájmu je: 600,-Eur/mesiac bez energií.


Každá ubytovaná osoba je plus 35,-Eur/mesiac s energiami.
Energie zahŕňajú v cene nájmu: elektrinu,vodné/stočné,TÚV,vykurovanie (budova má vlastnú kotolňu),TV satelitný príjem Skylink, internet s Wi-Fi pripojením,odvoz komunálneho odpadu,upratovanie a svietenie spoločných priestorov ako aj prístupového schodiska.
Ubytovacia kapacita je maximálne 5 osôb. Vopred nutný depozit vo výške 2-mesačný nájom.
Apartmán je možné prenajať aj ako firemné resp. kancelárske priestory, pričom je zároveň možnosť súčasne používať priestory aj na ubytovanie,
v tomto prípade cena prenájmu činí spolu s energiami 672,-Eur/mesiac.V prípade ak sa priestory využívajú len počas týždňa ako kancelársky priestor
celková cena činí 642,-Eur/mesiac.
Bytový dom je situovaný v centre mesta - blízkosť úradov, obchodov, reštaurácií. Bezproblémové bezplatné parkovanie. Byt sa nachádza na poschodí bez výťahu. Vhodný ako reprezentačné kancelárske priestory.

Pre viac informácií call cantrum

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Ružomberoku

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 kancelárií v Ružomberoku. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-40...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku80 m²
Poschodieneuvedené
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-40282 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny