Ponúkame do podnájmu kancelárske priestory v NESVADOCH.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Komárno
Ulica.: hlavná
140 m²
prenájom - Kancelárie
500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2325x zobrazená v zozname / 303x zobrazená detailne / 303x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame do prenájmu v meste Nesvady tri kancelárske priestory na ploche 140m2..Priestory sa nachádzajú na prízemí so vstupom priamo z hlavnej ulice s možnosťou parkovania pred objektom .Dispozičné riešenie objektu sú: vstupná chodba, tri samostatné kancelárske priestory, menšia kuchynka,sociálne zariadenie. Cena prenájmu je 500€/mesiac za celý objekt. Treba vidieť.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Komárne na ulici hlavná

Inzerovaný kanceláriu na ulici hlavná v Komárne v cene 500,- € je o 732 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Komárne. Rozloha je o 40 metrov väčšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Komárne.

Pozícia realitnej ponuky

500,- €
Cena nehnuteľnosti 350,- € 600,- €
140 m²
Úžitková plocha 50 m² 140 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha140 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300045717 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.