Ponúkame na predaj byt v novostavbe s veľkou záhadou a parkovaním

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Jarovce
Lokalita.: Bratislava - Jarovce
Ulica.: Zafírova
119 m²
2
4
áno
áno
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
490.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

13882x zobrazená v zozname / 282x zobrazená detailne / 87x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkam na predaj 4 izbový byt nachádzajúci sa v Bratislave mestská časť Jarovce na Zafirovej ulici v novostavbe z roku 2016. Byt má rozlohou 118,65 m2 je umiestnený v tichej ulici mimo hlavnej cesty. Ide o byt v bytovom dome s tromi samostatnými bytovými jednotkami. K bytu prislúchajú 2 vonkajšie parkovacie státia nachádzajúce sa priamo pred bytovým domom. Z obývačky je východ na terasu a záhradu o výmere 243 m2, záhrada je oplotená vybavená studňou a automatickou závlahou.
Mezonetový byt je priestranný a disponuje plochou 118,65 m2 :
- v prízemí zo vstupnej chodby sa vstupuje do chodby a obývačky prepojenej z kuchyňou, kuchynská linka je rohová do U s barovým pultom vybavená zabudovanými spotrebičmi. Na prízemí sa nachádza WC spojené s technickou miestnosťou. V technickej miestnosti je umiestnený plynový kotol, rekuperácia, miesto na práčku aj sušičku . Z obývačky je vstup na prestrešenú terasu a veľkú záhradu. Záhrada je orientovaná ja juh má pekný štvorcový tvar a disponuje množstvom miesta na oddych a relax. V rohu je umiestnený záhradný domček na uskladnenie záhradných potrieb. Záhrada je oplotená zabezpečuje úplné súkromie a je vybavená studňou a automatickou závlahou.
- na poschodí sa nachádzajú tri samostatné izby a veľká kúpeľňa s vaňou, dvomi umývadlami, sprchovým kútom a WC a bidetom.
Byt disponuje samostatným plynovým kotlom, ktorý zabezpečuje podlahové kúrenie aj ohrev vody. V byte je rekuperačná jednotka, ktorá zabezpečujem pravidelné riadené vetranie celého priestoru. V byte sú aj klimatizačné jednotky a to v obývačke a spálni, ktoré vychladia obe poschodia.
Byt je po uzavretí kúpy k dispozícii na nasťahovanie.
V prípade záujmu o obhliadku a bližšie informácie prosím kontaktujte pani Štefanovičovú . S vybavením hypotekárneho úveru na kúpu nehnuteľnosti Vám radi pomôžeme.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Bratislave - Jarovce na ulici Zafírova

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Zafírova v Bratislave - Jarovce v cene 490.000,- € je o 69.421 € drahší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Bratislave - Jarovce. Rozloha je o 18 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Bratislave - Jarovce.

Pozícia realitnej ponuky

490.000,- €
Cena nehnuteľnosti 449.900,- € 519.000,- €
119 m²
Celková rozloha 118.56 m² 196.096 m²
119 m²
Úžitková plocha 102.93 m² 163.07 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha119 m²
Úžitková plocha119 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--825 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.