Ponúkame na predaj chatku v Nových Zámkoch - Tekvičné pole

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
50 m²
223 m²
2
2
nie
čiastočne prerobený
studňa
nie
predaj - Chata
29.900,- € Dohoda s majiteľom na obhliadke
Ponúknite vlastnú cenu

2702x zobrazená v zozname / 13776x zobrazená detailne / 281x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj murovanú záhradnú chatku v krásnom prostredí záhradkárskej oblasti Tekvičné pole v Nových Zámkoch o výmere úžitkovej plochy 50m2 na pozemku o celkovej výmere 223m2. Chatka disponuje dvomi miestnosťami - na prízemí je kuchyňa a na poschodí sa nachádza izba s manželskou posteľou a prístelkou. Súčasťou chatky je predpríprava na WC a sprchu. Vykurovanie je zabezpečené pieckou na pevné palivo. Chatka prešla rekonštrukciou, okná sú plastové, dvere sú bezpečnostné. V celej chatke ako aj na pozemku je zavedená elektrina a voda zo studne. Na pozemku sa nachádza drevené sedenie, ovocné stromy, vinič a okrasné dreviny. Chatka zo záhradkou sa nachádza v peknej, udržiavanej lokalite v žiadanej záhradkárskej oblasti, je vhodná na rekreáciu, oddych, taktiež je vhodná aj pre rybárov nakoľko v blízkosti je rieka Nitra. Chatka sa predáva aj so zariadením.

V prípade ak disponujte dostatočnou hotovosťou, ktorá však nepokryje celú dohodnutú kúpnu cenu, môžete pri tejto nehnuteľnosti využiť naše doplnkové finančné služby - spolufinancovanie kúpy alebo dofinancovanie hypotéky. Tieto finančné služby sú poskytované z našich vlastných zdrojov a za podmienok ako v banke - stávate sa vlastníkom.

Sme aj priamo hypotekárne centrum s vlastnou registráciou v Národnej banke Slovenska pod registračným číslom 249901, overiteľným priamo v NBS a preto najvýhodnejšia hypotéka, prípadne spotrebiteľský úver je pri kúpe tejto, resp. akejkoľvek nehnuteľnosti z našej ponuky pre vás z našej strany samozrejmosťou. V prípade financovania prostredníctvom nášho hypotekárneho centra vybavíme komplet všetku úverovú dokumentáciu za vás.

Rodinný dom je kúpou voľný, bez tiarch, hypotéka možná. Nás je dohodnutá cena konečná vrátene provízie - v cene je zahrnutý právny, realitný, katastrálny a v prípade hypotéky, resp. spotrebiteľského úveru aj úverový servis. Všetky naše ponúkané služby sú na najvyššej možnej úrovni, disponujeme všetkými zákonnými povoleniami a licenciami.

Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve, kúpou voľná, bez tiarch. V prípade ak Vás nehnuteľnosť zaujala, neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si obhliadku ešte dnes. Tel. - Mgr. Horváthová Marta

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Nových Zámkoch

Inzerovaný chatu v Nových Zámkoch v cene 29.900,- € je o 65.556 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Nových Zámkoch. Rozloha je o 62 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Nových Zámkoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 chát v Nových Zámkoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0918.., uveďte číslo ponuky ZR-MH...

Pozícia realitnej ponuky

29.900,- €
Cena nehnuteľnosti 18.000,- € 690.000,- €
223 m²
Rozloha pozemku 28 m² 4681 m²
25 m²
Zastavaná plocha 17 m² 364 m²
50 m²
Celková rozloha 30 m² 4681 m²
50 m²
Úžitková plocha 16 m² 190 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku223 m²
Zastavaná plocha25 m²
Celková rozloha50 m²
Úžitková plocha50 m²
Počet poschodí2
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuspredané
Odvoz odpadunie
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Internetnie
Kúpeľňanie
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Klimatizácianie
Káblová televízianie
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MH-45 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.