Na predaj krásne zrekonštruovaný a zariadený 2 - izbový byt, Prešov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Obrancov mieru
50 m²
8
7
2
po rekonštrukcii
áno
predaj - 2-izbový byt
125.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

18581x zobrazená v zozname / 1017x zobrazená detailne / 359x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj krásne a kompletne zrekonštruovaný 2 - izbový byt v blízko centra Prešov, ulica Obrancov mieru. Výmera tohto bytu je 50 m2 ( vrátane pivnice) + lodžia 4 m2, nachádza sa na 7/8 poschodí v bytovom dome s dvoma vstupmi a orientáciou na východ a západ. V spoločných častiach je k dispozícii kočikáreň.

Výhodou je jeho poloha, komplexná občianská vybavenosť, ale hlavne dispozícia a to oddelená kuchyňa v samostatnej miestnosti, spálňa, obývacia izba s výstupom na lodžiu, samostatné WC a kúpeľna s vaňou.

Ako bonus je nábytok v cene, a to vrátane vybavenia kuchynskej linky so spotrebičmi, čo znamená žiadne ďalšie výdavky so zariaďovaním.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. Rekonštrukcia obsahovala: nové rozvody elektriny, vody, odpad, stúpačky, plávajúce podlahy, plastové okná, sanita, kuchynská linka zo vstavanými spotrebičmi ( indukčná varná doska, rúra a chladnička z mrazničkou ), bezpečnostné vstupné dvere. Súčasťou je aj klimatizácia, ktorá v lete vychladí komplet celý byt bez akýchkoľvek problémov.

Bytový dom je zateplený, rekonštruovaný vrátane nového výťahu. Mesačné náklady na 3 - člennú rodinu sú 170EUR.

Občianska vybavenosť:


OC Centrál, MILK-AGRO, Kaufland, Taxi, polícia, detské ihriská, ZŠ Československej armády, Bežecká dráha pri ZŠ, Základná umelecká škola, Materská škola, Všeobecná nemocnica Oáza, Lekáreň, Rehabilitácia, Karate klub Junior, reštaurácie Gazdovský Dvor, Pizza Maxim, Aquabelly CLUB, knižnica, TK Tatran 2007 Prešov, Tréningová hala Tatrana, Tenisový kurt, park -Vlada Clementisa, Park búdok, ABC Centrum voľného času....V blízkosti taktiež cyklistický chodník a fitnes.

Dosah MHD je hneď v priamej blízkosti. Rýchla dostupnosť do centra mesta ale aj napojenie sa na obchvat či diaľnicu v smere na KE ako aj PP.

Cena nehnuteľnosti zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s predajom.
V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na + - Nikola Janoková

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Prešove na ulici Obrancov mieru

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Obrancov mieru v Prešove v cene 125.000,- € je o 75.089 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Prešove. Rozloha je o 6 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Prešove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 dvojizbových bytov v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903654.., uveďte číslo ponuky ZR-NJ...

Pozícia realitnej ponuky

125.000,- €
Cena nehnuteľnosti 69.000,- € 170.000,- €
54 m²
Celková rozloha 48 m² 190 m²
50 m²
Úžitková plocha 46 m² 74.5 m²

Kontaktujte

Nikola Janoková

Nikola Janoková

hovorím po slovensky mluvim česky I speak english
0903654.. zobraziť 0903654343

Staviame bývanie

Staviame bývanie

Solivarská 19/A, Prešov 080 05

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha54 m²
Úžitková plocha50 m²
Poschodie7
Počet poschodí8
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Balkónáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Zariadeniezariadený
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-NJ032024 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny