Ponukame na predaj nádherný 2 izbovy byt v novostavbe RIVERSIDE.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Prievidza
Ulica.: A. Stodolu
54 m²
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
118.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5077x zobrazená v zozname / 319x zobrazená detailne / 319x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám krásny slnečný byt A5 v novostavbe v lokalite Starého sídliska v Prievidzi – vo vyhotovení štandard.

Byt sa nachádza v bytovom dome na prvom podlaží . Samotný bytový dom je práve dokončenou novostavbou , pri ktorej sa dbalo na vysokú kvalitu použitých materiálov ako aj na samotnom vyhotovení . Nachádza sa v tichej vyhľadávanej lokalite , na ulici Aurela Stodolu. Vstup do bytového domu je zabezpečený elektronickým vrátnikom. Bytovy dom disponuje moderným bezpečným výťahom . Byt pozostáva z dvoch obytných miestností, kuchyne a príslušenstva, ktorým je chodba, kúpeľňa s WC, pivnica a balkón 11 m2. Na prízemí bytového domu je pivničná kobka 1,7 m2. Úžitková plocha bytu spolu s balkónom je 54,15 m2.
Do bytu sa vchádza cez bezpečnostné dvere. V každej miestnosti sú okna ako aj balkónové dvere vybavené izolačným trojsklom . Z oboch miestností je východ na ozaj priestranný balkón . V byte je podlahové teplovodné vykurovanie. Plávajúce podlahy sú vysokej kvality . Do miestnosti ako aj do wc sú osadené veľmi vkusné bytové dvere s obložkovými zárubňami . V kúpeľni je zabudovaná toaleta , ako aj priestranný sprchovy kút . V kúpeľni dominuje velkometrážny kvalitný moderný keramický obklad . K bytu prislúcha aj samostatná parcela o výmere 13 m2 ktorá slúži ako parkovacie miesto , za doplatok 14000 euro .

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Prievidze na ulici A. Stodolu

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici A. Stodolu v Prievidze v cene 118.000,- € je o 5.077 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Prievidze. Rozloha je o 4 metre menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Prievidze. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 15 dvojizbových bytov v Prievidze. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421918.., uveďte číslo ponuky ZR-13...

Pozícia realitnej ponuky

118.000,- €
Cena nehnuteľnosti 40.000,- € 135.000,- €
54 m²
Úžitková plocha 44.74 m² 66 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha54 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300047147 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.