Ponúkame Vám na prenájom 2 - izbový byt v Lučenci

Štát.: Slovensko
Mesto.: Lučenec
Lokalita.: Lučenec
Ulica.: LC
55 m²
prenájom - 2-izbový byt
360,- €
Ponúknite vlastnú cenu

101x zobrazená v zozname / 20x zobrazená detailne / 20x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom 2 - izbový byt v Lučenci na ulici L. Svobodu. Byt je v pôvodnom ale v zachovalom stave. Cena nájmu 360€ / mesiac je aj vrátane energií. Nehnuteľnosť bude voľná od Januára.


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Lučenci na ulici LC

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici LC v Lučenci v cene 360,- € je o 109 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Lučenci. Rozloha je o 3 metre väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Lučenci.

Podrobné informácie

Úžitková plocha55 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300046810 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.