Postavíme Vám krásny moderný 4 izbový rodinný , Cífer, Trnava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Cífer
153 m²
500 m²
4
holopriestor
predaj - Rodinný dom - Novostavba
129.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5932x zobrazená v zozname / 430x zobrazená detailne / 2x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS DOMU:

Realitná kancelária Domy pre ľudí ponúka výstavbu krásneho 4 izbový moderný samostatný rodinný dom o rozlohe 153 m2 na Vašom pozemku podľa dohody v lokalite Cífer Pác alebo Slovenská Nová Ves v okrese Trnava. Dom sa skladá so vstupnej chodby, troch spální s východom na terasu, krásnej veľkej obývačky s kuchyňou jedálňou a s prípravou na krb s východom na terasu, k dispozícii samostatný šatník, veľká kúpeľňa s WC a technická miestnosť s WC. Pred domom je pripravený priestor na parkovanie.

STAV DOMU:



Dom bude postavený s ytongu 30 cm zateplený 15 cm, betónová strecha je zateplená 40 cm, podlahové teplovodné kúrenie s plynovým kotlom, príprava na rekuperáciu, alarm, vonkajšie žalúzie. Dom bude obložený s časti prírodným kameňom, oplotený plotom v dome sú plastové okná, hliníkové vstupné dvere. Dom bude pripravený na dokončenie podľa vlastných predstáv, možnosť dokončiť do štandardu za cenu plus 15.000,- eur bez kuchynskej linky, možnosť hypotekárneho úveru.

LOKALITA:



Dom Vám postavíme na vašom pozemku, prípadne Vám môžem pomôcť s hľadaním vhodného pozemku, podmienka je šírka pozemku min. 17m.

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zahnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností vo výške 66€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Cíferi

Inzerovaný rodinný dom v Cíferi v cene 129.900,- € je o 179.353 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Cíferi. Rozloha je o 7 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Cíferi. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 rodinných domov v Cíferi. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948257.., uveďte číslo ponuky ZR-LK...

Pozícia realitnej ponuky

129.900,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 987.000,- €
500 m²
Rozloha pozemku 120 m² 2200 m²
153 m²
Zastavaná plocha 27 m² 533 m²
153 m²
Celková rozloha 27 m² 2003 m²
153 m²
Úžitková plocha 1 m² 450 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku500 m²
Zastavaná plocha153 m²
Celková rozloha153 m²
Úžitková plocha153 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Vykurovanievlastné
Parkovanieáno
Postavené zYtong
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbpredpríprava
Energetický certifikátáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-LK-13 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.