Pozemok 474m2 na stavbu rodinného domu Likavka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ružomberok
Lokalita.: Likavka
474 m²
neuvedené
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

12417x zobrazená v zozname / 902x zobrazená detailne / 279x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj pozemok určený na výstavbu rodinných domov v Likavke s výhľadom na hrad Likava, len 2 km od centra Ružomberka.
Rozloha pozemku je 474 m2, v prípade záujmu je možné odkúpiť väčší pozemok. Výborná nezastavaná mierne svahovitá časť na úpätí vrchu Čebrať. IS- voda, kanalizácia a elektrina budú privedené k hranici pozemku. Cesta je momentálne neupravená. Bude dostavaná s osvetlením aj rozhlasom.
V obci sa nachádza škôlka, škola, lekári, zubári, kompletná občianska vybavenosť. Obec je susediaca s okresným mestom Ružomberok. Veľkou výhodou je blízky výjazd na budúcu diaľnicu. Bezproblémové dopravné spojenie vlaky, autobusy.
K dispozícií bankami uznávaný súdny znalec v obore oceňovania nehnuteľnosti, bezplatné poradenstvo v oblasti financovania cez HÚ, zabezpečíme kompletný právny a administratívny servis spojený s prevodom nehnuteľnosti.

Kontakt:, Mail:


Foto ilustračné

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Likavke

Rozloha pozemku na bývanie 474 m2 je o 858 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Likavke.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku474 m²
Poschodieneuvedené
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52001 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.